2777
2789
عنوان

من ی دختر دارم ازدواج مجدد کردم با ی آقایی مشابه خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 2264 بازدید | 74 پست
هفده

خوبه به نظرم بچه هم نیستن ....رابطه شون با هم چطوره؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

میگن اگه ببری یا بگی با خودم بردم برای دخترت خاستگار نمیاد

به مامانت بگو

حالا خودم از شوهر کردن چه خیری کردم که سریع تو فکر شوهر دادن دخترمی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر منم نبر 

نمیدونم چطوری بگم ، ولی نه دخترت راحته اونجا نه همسرت...

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

بالاخره همسرت نامحرم هست به دخترت اگه شرایط خونه ی پدر مادرت خوبه ،بزار بمونه اونجا

جااااااان؟؟؟؟

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
به مامانت بگوحالا خودم از شوهر کردن چه خیری کردم که سریع تو فکر شوهر دادن دخترمی

وا آدم زنده ب زندگی احتیاج داره من خودمم با وجود طلاق دوباره ازدواج کردم و راضی هستم 

ببر چون هم خودت ممکنه نسبت به زندگی جدیدت وبچه شوهرت حس بد بگیری هم دخترت ناراحت میشه

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
میگن اگه ببری یا بگی با خودم بردم برای دخترت خاستگار نمیاد

توشهرما نازنی  خراب باشه گیردخترش خاستگارنمیاداگرم بیاد ادم درست نمیاد دورازجون شما البنه ک شمافرق داره شرایطت ک خیلیا ازدواج مجددمیکنن و ربطی ب این جیزا ک مادرت گفته نداره

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

دخترم ب آقا محرم میشه توی نت سرچ کن بخون شوهر مادر ب دختر محرم هست

نه محرم نیس چون اتفاقا پیش اومده اگه آقا آدم خوبی نبوده با دخترش هم ازدواج کرده هرچند همسر شما چون خودش دختر داره دختر شمارو عین دختر خودش میبینن

2810