بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم چطوری بگم ، ولی نه دخترت راحته اونجا نه همسرت...
دختری از نژاد آرمَن و زاده خاکپاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘
ببر چون هم خودت ممکنه نسبت به زندگی جدیدت وبچه شوهرت حس بد بگیری هم دخترت ناراحت میشه
تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرایادورکنی به سوی خودکشیده ی خودرایاآواره کنی ماوی داده خودرایابه بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
میگن اگه ببری یا بگی با خودم بردم برای دخترت خاستگار نمیاد
توشهرما نازنی خراب باشه گیردخترش خاستگارنمیاداگرم بیاد ادم درست نمیاد دورازجون شما البنه ک شمافرق داره شرایطت ک خیلیا ازدواج مجددمیکنن و ربطی ب این جیزا ک مادرت گفته نداره
اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...«آنها که عکسها را نبوسیدهاند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️