2777
2789
عنوان

قشنگ ترین اسم دختری که شنیدم

108 بازدید | 12 پست

عاشق اسم نوازش شدم🥲

می‌خوام اسم دخترمو بزارم نوازش البته هنوز مجردما 🥲😂

ولی تو دنیای پر از دلوین و پرنیا اسم دختر من نوازشه😌

(توهین به دلوینا و پرنسا ها نکردما😬)

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهو پروشات سروین دل ارام

به غیر از دومی بقیه خیلی نازه همون سبکیین که من دوست دارم 😍

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
اِلسا اِلینا خیلی دوسشون دارم 🫣😂🥲🩷

الینا یه مدت خیلی زیاد شده بود😬

@یه_آدم_مهربون @butterfly_fs دیگه چیا بلدین کلکا؟ اسم های قشنگی که بلدین بگین. بالاخره دو نفر پید ...

عزیزم به نظرم  اسمای غزل پرستش حانا آسمان ساحل نورا سما اینا هم قشنگن