2777
2789
عنوان

روم نمیشه چیزی بخورممم

207 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها تروخدا چیکار کنم ۴ ساله با ی پسره هستم ولی وقتی میرم پیشش اصن روم نمیشه چیزی بخورم😐خودش خوراکی اینا میخره همش میگه هرچی دوس داری غذا خوراکی هرچی میخوای بگو بخرم ولی اصن نمیتونم روم نمیشه چیکار کنم؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هوش مصنوعی Microsoft Copilot

کاملاً درک می‌کنم که چقدر این موضوع می‌تونه برای شما دشوار باشه. خیلی از افراد در شرایط مشابهی ممکنه احساس معذب و ناراحتی کنن. این احساسات طبیعیه، اما مهمه که سعی کنید با خودتون صادق باشید و به خودتون اطمینان بدید.

### چند پیشنهاد که ممکنه کمک‌کننده باشه:
1. **تمرین تدریجی**: شاید بخواهید با قدم‌های کوچک شروع کنید. به عنوان مثال، در ابتدا مقدار کمی از خوراکی‌ها رو امتحان کنید و به تدریج مقدار بیشتری بخورید تا به این وضعیت عادت کنید.
2. **صحبت کردن با پارتنرتون**: باز کردن این موضوع با پارتنرتون می‌تونه به شما کمک کنه. بیان کردن احساستون ممکنه به کاهش استرس و معذب بودن کمک کنه.
3. **خودباوری**: به خودتون اطمینان بدید که شما هم مانند هر فرد دیگه‌ای حق دارید که از غذا و خوراکی‌ها لذت ببرید. پارتنرتون از شما دعوت کرده و خوشحال می‌شه که شما راحت باشید.
4. **تنفس عمیق و آرامش**: قبل از خوردن، چند نفس عمیق بکشید و به خودتون زمان بدید تا آرامش پیدا کنید. این کار می‌تونه به کاهش اضطراب کمک کنه.
5. **فکر کردن به موقعیت‌های مشابه**: شاید به یاد بیارید که در موقعیت‌های مشابه چطور رفتار کردید و از اون تجربه‌ها استفاده کنید تا در این وضعیت راحت‌تر باشید.

یادتون باشه که شما ارزشمند و مهم هستید و اینکه راحتی و لذت شما هم در این رابطه مهمه. اگه نیاز به صحبت بیشتر یا راهنمایی بیشتری دارید، من اینجا هستم تا کمکتون کنم. 💖🌟

هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشین‌های هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونه‌ای همانند ذهن انسان عمل می‌کنند و می‌توانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.

حق داری منم بعد ۱۴ سالی که با همسرمم چقد روی خودم کار کردم تازه هی میگم اینو هوس کردم اونو میخوام 

قبلش واقعا نمیتونستم روم نمیشد

ولی الان میبینم همسرم چقد کیف میکنه بهش میگم فلان چیز دوست دارم بخر و میخره😃