2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد مثل نامزد من...هیچ پشوانه ای نداره خیلیم خجالتیو استرسیه،بمنم استرس میده،اصن ی وضعیم،نگران استرس ...

نه برای من اصلا خجالتی نیست

ولی چون تنها بود دغدغه های دیگه ای داشت

خونه و...

ولی خدا رو شکر الان خوبه

همون طارمی ک فکر میکردم خسیسه الان خونه رو زده ب نام من

البته من خیلیییی صبور بودم تو زندگی

مشکلاتی ک داشتم و با صبوری حل میکردم

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
نه برای من اصلا خجالتی نیستولی چون تنها بود دغدغه های دیگه ای داشتخونه و...ولی خدا رو شکر الان خوبهه ...

این بچه خوبیه،درک بالایی داره،رفیق باز نیست،میتونم بهش اعتماد کنم سر خیلی چیزا،فقط یکم استرسیه،بمنم استرس میده،و اینکه خونه نداره و کارشم ثابت نیست

خسته تر از خسته:/
این بچه خوبیه،درک بالایی داره،رفیق باز نیست،میتونم بهش اعتماد کنم سر خیلی چیزا،فقط یکم استرسیه،بمنم ...

انشالله ک همه چیز درست میشه

اگه راضی میشه برید مشاور برای من خیلی دیر راضی شد بعد از ۸ سال ک واقعا دیگه ب سیم آخر زدم

اگه مدرک دانشگاهی داره آزمونهای استخدامی زیادی برگزار میشه

اطرافیان من هم با آزمون استخدام مشغول شدن بدون هیچ پارتی بازی

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر   
میشه چندتا از ویژگی های خوبشو بگی

خسیس نیست اصلا هرچی بخام ن نمیگه

خیلی صبور و مدارا میکنه در برابرم

اهل کار و تلاش میکنه برای زندگیمون 

اشپزی بچه داری خونه داری همه کمک میکنه

هرگز با تحصیلم و روابطم و دوستام بیرون رفتنام ودیر اومدنام و مسافرتام گیر نداده

اون سر دنیا هم برم حرفی نداره  اهل شک و بددلی نیست

شکر شکر شکر من واقعا راضیم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
خسیس نیست اصلا هرچی بخام ن نمیگهخیلی صبور و مدارا میکنه در برابرماهل کار و تلاش میکنه برای زندگیمون ...

اینم همه ویژگی هارو داره،اما سر کارش دو دلم،آدمی نیست ک حرف بخوره،الانم انلاین کار میکنه و برای خودشه،میترسم در آینده نیاز شد بیرون کار کنه نتونه

خسته تر از خسته:/
اینم همه ویژگی هارو داره،اما سر کارش دو دلم،آدمی نیست ک حرف بخوره،الانم انلاین کار میکنه و برای خودش ...

وای انلاین کار کردن ریسکه نمیدونم

چیه شغلش؟

از آینده شغلی حداقل مطمئن شو زندگی خیلی خرج داره

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
2810