2777
2789
عنوان

مگه خودت نگفتی بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارو

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آهان یعنی شما مشکلی داری هیچ وقت نمی‌گی خدایا کمکم کن ؟؟ چون خدا بیکار نیست

ن من نمیگم چون اصلا وجود خدارو ب اون شکل قبول ندارم

خدا خالقه اما ویژگی های انسانی مثل رحمان و رحیم و مهربانی نداره صرفا خالقه

وگرنه این همه ادم در طول تاریخ زجر کشیدن شکنجه شدن

میلیون ها ادم و بچه ی بیگناه مردن چرا خدا اونارو دید و چشاش رو همه چی بست؟ چرا واقعا؟ مگه مهربان نیست؟ مگه عادل نیست؟ لطفا نگو اون دنیا ک خندم‌ میگیره

ب دور از تعصب نگاه کن واقعا 

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

شرایطش چیه مثلا؟ تروخدا وقتی ک جوابی ندارید نگید شرایط دارهشرایطش رو بفرما بفهمم

حقی به گردنتون نباشه از خدا و مردم

به اجابتش امید داشته باشید (یقین)

دست از دعا بر ندارید 

تو مواقعی که توصیه شده دعا کنید 

و...

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

وقتی حتی یه درصد هم به خدا اعتقاد نداری انتظار چیو داری ازش؟؟

من نگفتم اعتقاد ندارم گفتم ازش انتظاری ندارم!

ولی دیدگاهم متفاوته ، ازش توقع رحم و مروت ندارم ، عادیم نسبت بهش

تعصبی هم ندارم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

الان دقیقا تابحال چ کاری واسه کی کرده؟بعد کجا گفته مرا بخواهید تا شمارا اجابت کنم کی شنید کی بود اون ...

ما با هم دعوا نداریم داریم با هم حرف میزنیم

میدونم دلت پره ازش دلخوری

من خودمم الان حالم خوب نیست که بگی حتما از سر دلخوشی اینا رو میگه نه منتظر کلی معجزه ام

ولی قرآن محصول کیه؟

محصول الانه ؟

من نمیگم معتقد باش نه هر جوری دلت میخواد زندگی کن ولی دیگه خدا رو زیر سوال نبر گلم

همه ما اعتقاداتی داریم

و حق نداریم اعتقادات همو زیر سوال ببریم

اگه الان یکی از پیامبراشو بفرسته تو قبول میکنی؟ نه 

بعدم معجزه شده اطراف تو ببین یه چیزهایی برای بعضی ها اتفاق افتاده که اصلا نمیدونی چطوری

کم نبودن کساییکه دکترا ازشون قطع امید کردن با دعا معجزه شده

منم خستما

ولی بی انصاف نباشیم

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه موفق بشم❤️

حقی به گردنتون نباشه از خدا و مردمبه اجابتش امید داشته باشید (یقین)دست از دعا بر ندارید تو مواقعی که ...

میلیون ها نفر این شرایط رو داشتن اجابت نشد ی سر ب بیمارستان کودکان سرطانی بزن!

ما با هم دعوا نداریم داریم با هم حرف میزنیممیدونم دلت پره ازش دلخوریمن خودمم الان حالم خوب نیست که ب ...

درک میکنم عزیزم.

ولی خب کلا من اعتقادی ندارم

تو زندگیم ن خدارو حس کردم ن تعصبی نسبت بهش داشتم نه ازش چیزی خواستم ن ازش چیزی میخوام

سرمو میندازم پایین بی توقع راحت زندگیمو میکنم

درک میکنم عزیزم.ولی خب کلا من اعتقادی ندارمتو زندگیم ن خدارو حس کردم ن تعصبی نسبت بهش داشتم نه ازش چ ...

چطور میشه نعمتهای خدا رو داشت و حسش نکرد🤔

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
چطور میشه نعمتهای خدا رو داشت و حسش نکرد🤔

نعمت مثلا چی

میلیون ها نفر این شرایط رو داشتن اجابت نشد ی سر ب بیمارستان کودکان سرطانی بزن!

خدا شفاشون بده 

اما بیماری هم جزئی از تقدیره متأسفانه

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

خدا شفاشون بده اما بیماری هم جزئی از تقدیره متأسفانه

پس خدای عادل چرا هیچ کاری نمیکنه؟ یعنی میتونه زجر کشیدن این همه کودک رو ببینه و سکوت کنه؟ مگه مهربون نیست؟ مگه قادر ب همه چیز نیست چرا توی تقدیر دست نمیبره

2810