2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تقزیبا ۴ گرم

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

من ۶ گرم و نیم خریدم هفته پیش شد ۲۸۵۰۰

خدابی مفت کتش منم گیرم بیاد

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

اره ۴درصد حساب کرد دستبند نوی نو مشتریش چار روز خریده دوباره پس اورده بوذ من خریدم. باید بگردی

اینجایکی بود مغازه داشت انتخاب میکردی خیرندیده هانیمدونم کیا میان گزارش میزنن ه بار پلمپش میکنن ولی کلابرداشته تودیوارم زیاده نمیشه اعتمادکرد و خستگی داره

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

اره ۴درصد حساب کرد دستبند نوی نو مشتریش چار روز خریده دوباره پس اورده بوذ من خریدم. باید بگردی

خودم ی گشواره ازش تونسم فقط بخرم نزدیک ۷گرم ۱۸ تومن شد