2777
2789
عنوان

نامزدم از اون حرفا میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 33 پست
خود ارضایی احتمالا

فقط نظرم رو شما ببینید من برم...

خیلی گاوه که حتی برای مقدمه و حفظ ظاهر و  آبرو خودش،  خوددارانه  و با نجابت و طهارت باطنی برخورد نمی‌کنه! 

این برخورد مال یک آدم شهوت‌زده نفهم در برابر یک زن بیزینسیه که تلفنی سرویس می‌ده نه کسی که قصد داری مادر بچه‌ات بشه! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
شماهم بگو منم نمیتونم انقد اصرار نکن یبار باهاش جدی برخورد کن واکنش نشون بده درست میشه

متاسفانه با هر پسر آشنا شی همینه وضع 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهان فکر کردم میگی اون از دوستاش پرسیده😂😂متاسفانه این مسئله برای همه عادی شده وانجام میدناما بهتره ...

بابا من چت قبول داشتم ولی خوب صوتی خیلی خجالت میکشم 

خدااااا 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

قبول نکن 

نه چت نه تماسی....

همین امروز یه خانمی تاپیک زده بود که دوست پسر سابقش و جواب رد داده حالا که ازدواج کرده آمده پیش شوهرش زندگی شو بهم میزنه میگه قراره شوهرم بره چت و پیام هامو بگیره...

قبول نکن صداتو ضبط کنه یا چت کنید.

فقط نظرم رو شما ببینید من برم...خیلی گاوه که حتی برای مقدمه و حفظ ظاهر و آبرو خودش، خوددارانه و ب ...

چی بگم متاسفانه اصلا دیگ کسی پیدا نمیشه از این چیزا نداشته باشه ولی برا من سخت 

ممنون 

قبول نکن نه چت نه تماسی....همین امروز یه خانمی تاپیک زده بود که دوست پسر سابقش و جواب رد داده حالا ک ...

یا ابلفض 🤦‍♀️😭

باشه 

چی بگم متاسفانه اصلا دیگ کسی پیدا نمیشه از این چیزا نداشته باشه ولی برا من سخت ممنون

شما اگر گرسنگی بهتون فشار بیاره با خوکان هم سفره می‌شین؟ هوس می‌کنید از مزبله غذا بخورید؟!

ازدواج با یک حیوون بی‌شرف از ترس پیدا نشدن آدم درست، حکم همون کثافت‌خواری رو داره!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
بابا من چت قبول داشتم ولی خوب صوتی خیلی خجالت میکشم خدااااا

حق داری

جدا از خجالت بقول اون دوستمون این کار برای یه زن بیزینسیه که تلفنی کارشو میکنه نه کسی که واقعاجدی میخوایش و دوست داری مادر بچه هات باشه

پسرا خیلی گرگ و دغل بازن گولشو نخور 

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
بگو راحت نیستم یا خجالت میکشم

میدونه قبول میکنه میگه باشه بیخیال ولی وقتی بیاد سراغش عصبی میشه

حق داریجدا از خجالت بقول اون دوستمون این کار برای یه زن بیزینسیه که تلفنی کارشو میکنه نه کسی که واقع ...

من نمیدونم شما چند سالته ولی اون دهه موند اونجا ک پسرا اصلا حرف از اینجیزا نمیزدن 

متاسفانه الان با هرکی آشنا میشی میره سر این قضیه

در حالیکه خودم مشکل دارم میگم نه بعد ازدواج 

ولی واقعا نمیشه ..!

من نمیدونم شما چند سالته ولی اون دهه موند اونجا ک پسرا اصلا حرف از اینجیزا نمیزدن متاسفانه الان با ه ...

سنم بالا نیست عزیز

فک کنم هم سن باشیم ودقیقا میفهمم چی میگی واقعا پسر خوب خیلی کمه واین روابط برای اکثر ادما عادی شده

اما من به شخصه راضیم تا اخر عمر سینگل و مجرد بمونم اما ارزش خودمو حفظ کنم و ابزار ارضای پسرای بیشخصیت نباشم!

کاربری دومم و به زور تونستم ثبت نام کنم خواهشا نترکون     وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️اقایون خاله زنک سایت لطفا به هیچ عنوان تو تاپیکای من نیایید و ریپلای نکنین😐✅  وخداوند طوری برایت جبران میکندگویی چیزی ازدست نداده ای🌱
سنم بالا نیست عزیزفک کنم هم سن باشیم ودقیقا میفهمم چی میگی واقعا پسر خوب خیلی کمه واین روابط برای اک ...

خیلی واسم سخته تموم کنم 

کلی هدیه و خاطره ..

نمیدونم واقعا 

2810