2777
2789

من دیروز خرمشهر  و آبادان بودم خودم اهواز زندگی میکنم اهوازم داغونه اما نه به اندازه این دو شهر  خدا وکیلی گریه ام گرفت از این همه بی امکاناتی از این که شهر هنوز مثل زمان جنگه هیچ سر و سامونی به این شهر ندادن هیچ کاری براش نکردن هنوز بعضی از جاهاش خرابه است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کیمیا دیدی🤣

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

نمیدونم

ولی شاید ماهم تو شرایط جنگی قرار بگیریم مثل اون موقع اونا باشیم

البته در  هشت  سال دفاع مقدس از شهر های مختلف به خرمشهر رفته بودن برا کمک و ...

شهید شدن مجروح شدن  جانباز شدن

تو هر شهری هم شهید و جانباز هس

پس باید بگیم کل ایران ارادشون قوی بوده

خودم اهل اهوازم 

فامیل اهل خرمشهر زیاد داشتیم، یکیو داریم موقع جنگ خونشو ترک نکرد وقتی گفتن شهرو باید خالی کنیم و اینا 

موند تو خونش و دیگه ازش خبری نشد، از بس عاشق شهرش بود 

با پذیرش قطعنامه ۵۸۹ جنگ در سال ۶۷ به پایان میرسهدر واقع این قطعنامه یه جور صلح و قبول آتش بس بوده

بعد اینک شاه رفت و امام اومد

چن وقت بعدش جنگ شد؟

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

قبل از کیمیا هم خیلی در مورد جنگ ۸ ساله فکر میکردم

والا چند روزه ک داره کیمیارا پخش میکنه در مورد جنگ فقط دارم اشک میریزم چه کرد با این مردم خدا لعنتشون ایشالا خیر خوشی نبینن این کافرا

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
2810