2777
2789
عنوان

اینجوری واسه خودم ارزش‌قائل میشم 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 51 پست
اوهوم خوبه منظورتون اینه که همچیز باید توی تعادل باشه؟نه ببین من اینطوری نیستم.. مثلا موقعی که نیازی ...

اینکه انتظار داشته باشین اوناهم به شما اهمیت بدن طبیعیه. ولی من قبلا یه دوست داشتم که آدم مودی بود یعنی یهو باهات صمیمی میشد ولی دو ساعت بعد طوری رفتار می‌کرد که انگار غریبیست اینطور رفتاری اذیت کنندست برای اطرافیان. 

یعنی مثلامیگید که.. دارم زیادی حساس میشم؟

یه جورایی. 

اینکه اهمیت میدید با شخصیت جلوه کنید عالی ولی تو یک نگاه کلی باید به تعاملاتتون استاندارد بدید مثلا بگید ادمای غریبه محدود ترن تو مصاحبه با من و من کم گویی رو ترجیح میدم و اینکه لبخند ملیح میزنم و قوی دست میدم این میشه معیار معاشرت با غریبه و اشنا هم یه معیار جدا داره مثلا لبخند گشاد تر کمی چاشنی شوخی... و اینا میشه استاندارد ثابت شما برای شخصیت و اداب معاشرت . دیگه گفت و گو با خودی و صمیمی ها هم ک جای خود داره و راحتیش توی ضمیر ناخوداگاه. در کل سخت نگیر  

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه انتظار داشته باشین اوناهم به شما اهمیت بدن طبیعیه. ولی من قبلا یه دوست داشتم که آدم مودی بود ی ...

نه من اینجوری مودی نیستم. اتفاقا نمیخوام اون اخه فکرکنه که رومخم یا وابستم پیش اومده واسم.. بعد من مثلا منتظرم که یبارم اون پیشقدم بشه تا تعادل برقرار بشه 

مثلا رابطه یه طرفه باشه خب یه جایی ازکار ایراد داره

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

یه جورایی. اینکه اهمیت میدید با شخصیت جلوه کنید عالی ولی تو یک نگاه کلی باید به تعاملاتتون استاندارد ...

نه اخه از وقتیکه اومدم دبیرستان وضعیتم همین شد، اصلا نتونستم با غریبه ها کناربیام وضعیتم خوب نبود

مثلا دستام عرق میکرد، بیقرار بودم، دلهره داشتم، سردردمیگیرفتم ازین حالات بودم توی برقراری ارتباط که یجوراییم.. منزوی بودم یعنی سطح کلاس نمیتونم باکسی بخصوص غریبه ها ارتباط بگیرم

نه من اینجوری مودی نیستم. اتفاقا نمیخوام اون اخه فکرکنه که رومخم یا وابستم پیش اومده واسم.. بعد من م ...

درک میکنم. من خودم آدمیم که به اطرافیانم اهمیت میدم ولی اگه ببینم رابطه یک نفرست و فقط منم که دارم اهمیت میدم حذفشون میکنم. در رابطه با اضطراب هم سخت نگیر واقعا چه اهمیتی داره که راجب چه فکری میکنن؟ ارزششو دارن؟

نه اخه از وقتیکه اومدم دبیرستان وضعیتم همین شد، اصلا نتونستم با غریبه ها کناربیام وضعیتم خوب نبودمثل ...

یک مشاوره انجام بده عزیزم . جاهای عمومی زیاد برو با تور های کوهنوردی و اینا هماهنگ باش هرچی بیشتر تو جمع باشی زودتر اوکی میشی کتاب بخون سطح مطالعه ک بره بالا راحت تر ارتباط میگیری چون هم اطلاعات عمومیت زیاد میشه هم دایره لغات و فرهنگیت بازتر. از ی طرف دوست پیدا کن سعی کن مجازی نباشن و مفید باشن دوستایی ک بتونی یک ساعتی رو توی تایم مجاز و تایید شده باهاشون بری بیرون 

درک میکنم. من خودم آدمیم که به اطرافیانم اهمیت میدم ولی اگه ببینم رابطه یک نفرست و فقط منم که دارم ا ...

اخه خب ناراحت بشه.. نمیدونم والانمیشه واقعا هرکاری میکنم اهمیت ندم نمیشه خب دوست نمیشه که

یک مشاوره انجام بده عزیزم . جاهای عمومی زیاد برو با تور های کوهنوردی و اینا هماهنگ باش هرچی بیشتر تو ...

الان بازم یه ساله باهاشون توی یه کلاسم ولی انگار واسم بیگانه‌اند نمیدونم احساس خوب ندارم باغریبه

اهل کتاب که نیستم، کلاس اینام نرفتم تابستون. 

دوستم که پیداکنم درعرض یه هفته طرف اصلا فراموشم میکنه ولی برعکسه ها، اتفاقاهوای دوستای جدیدمو هرروز دارم

اخه خب ناراحت بشه.. نمیدونم والانمیشه واقعا هرکاری میکنم اهمیت ندم نمیشه خب دوست نمیشه که

منظرم این نیست که دلشو بشکونی منظورم افکارین که ممکنه تجربه کنی مثلا وای امروز زیاد حرف زدم یعنی فلانی راجبم چی فکر میکنه یا اینکه فکر میکنه آدم وابسته ایم. فقط باید خودت باشیو به این افکار اهمیت ندی

منظرم این نیست که دلشو بشکونی منظورم افکارین که ممکنه تجربه کنی مثلا وای امروز زیاد حرف زدم یعنی فلا ...

نه اینطوریم نیستم معمولا بقیه درنظرمیگیرن من درونگرام

الان مثلا بادوست کراشم امروز حرف زدم، بعد میگم امروزو حرف زدم دوروز دیگه دوباره درموردیچیزدیگه باهاش حرف بزنم اینجوری فکر نکنه رومخشم

الان بازم یه ساله باهاشون توی یه کلاسم ولی انگار واسم بیگانه‌اند نمیدونم احساس خوب ندارم باغریبهاهل ...

زیاد هوای ادما رو نداشته باش بیش از حد؛ در حد خودشون باش. سعی کن کتاب خون باشی قول میدم مفید باشه. حستو درک میکنم وقتی به یه شهر دیگه رفته بودم سال اولش افسردگی باعث شد همینطوری باشم ولی با همین چیزایی ک بهت گفتم غلبه کردم و حتی از کنار ادمایی ک بعضی وقتا سعی میکردم با تحقیر دیگران خودشون و گنده کنن خیلی راحت عبور میکردم فقط سخت نمیگرفتم میگفتم هدف من درس و تحصیل و بس هرکی از من خوشش بیاد خودش میاد سمت تایپ شخصیتی من 

زیاد هوای ادما رو نداشته باش بیش از حد؛ در حد خودشون باش. سعی کن کتاب خون باشی قول میدم مفید باشه. ح ...

نه کتاب نمی‌خونم کلا

2810