2777
2789
عنوان

اینجوری واسه خودم ارزش‌قائل میشم 😉

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 51 پست

این جوری کسی برا آدم نمیمونه. آدم ها دوست ندارن دیگران آزمون و خطا روشون انجام بدن و دل بخواهی رفتار کنن. اینجوری میگن تعادل نداره. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
هومم.. بهش فکرنکردم اما وقتی که باهام درهمون چنددقیقه گرم بگیره لذت میبرم

منم اینکارو با ی شخصی کردم آخر سر بهم گفت من مسخره تو نیستم هروقت اوکی ای میای اینطوری باهام گرم میگیری بعد محل نمیزاری بعد دوستیمون بهم خورد مدرسه تموم شد و من هنوز پشیمون ام چون خودم گذاشتم جاش دلم نمیخواست باهام اونطوری رفتار شه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما به این میگیم غرور و تکبربعد چند وقت همه ازت دور میشن

همه که نه.. اخه میدونی من میترسمم، نمیخام اونا فکرکنن من ضعیفم 

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..

این ارزش گذاشتن نیستبازی روانیه و کار آدمای نابالغ و چیپه

مثلا یبار ادم منتظر میشه توی حرف زدن طرف مقابل پیشقدم بشه

این جوری کسی برا آدم نمیمونه. آدم ها دوست ندارن دیگران آزمون و خطا روشون انجام بدن و دل بخواهی رفتار ...

نه میدونی دلبخواهی نیست. من ازیه طرف تو برقراری ارتباط واقعا میترسم مثلا یهویی دستام عرق میکنه، بی قرارمیشم دلهره میگیرم بی اشتها میشم، سردردمیگیرم

خیلی سخت میگیرم. بعد شما هرطور باشی قضاوتت میکنن اصلا

اما درهوون پنج دقیقه که گرم میگیرن باهات لذت میبری. من واقعا مهمه واسم اینه که.. ارزشم حفظ بشه اون ب ...

اگه منظورت کاریزما بودنه که بنظرم این راهش نیست. فقط باید بدونی که تحت هر شرایطی چطور رفتار کنی یعنی نه زیاد خشک باشی نه زیادی مسخره بازی دربیاری. ولی اینکه مدام رفتارت رو تغییر بدی رو من‌نمی‌پسندم و اگه همچین دوستی داشته باشم دوستیمون به هم میخوره 

منم اینکارو با ی شخصی کردم آخر سر بهم گفت من مسخره تو نیستم هروقت اوکی ای میای اینطوری باهام گرم میگ ...

نه نه.. من حتی وقتی که کمک بخوام باهاش گرم نمیگیرم بعدا سردبشم اونطوری نیستما

میدونی.. اره مثل اینکه سخت میگیرم اما میترسم واقعا هرطوری باشی ادما قضاوت میکنند

عزیزم خودت داری میگی اول و اخر پشتت حرفه اصلا چرا باید وسواس حرفای پشت سرتو به دوش بکشی تا ادمی زندست حرف هم هست ادمی ک پشتش حرف نیست ادم مرده ست. تو اگر گل بی عیب هم باشی باز کسی هست ک انگشت بگیره سمتت. هیچی بهتر از خودت بودن نیست ادم حالش بهتره تظاهر به کسی بودن نکنه دقت کردم ادمایی که خودشون هستن بیشتر تو دل مردم محبوبن چون بیخیالن و براشون مهم نیست کی چی میگه هدفاشون مهم تره 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
اگه منظورت کاریزما بودنه که بنظرم این راهش نیست. فقط باید بدونی که تحت هر شرایطی چطور رفتار کنی یعنی ...

اوهوم خوبه منظورتون اینه که همچیز باید توی تعادل باشه؟

نه ببین من اینطوری نیستم.. مثلا موقعی که نیازی داشته باشم باطرف گرم بگیرم و سرمباحث دیگه سرد بگیرم نه.. اینطور نیست

یبارم منتظرمیشن مثلا اون پیشقدم بشه

نه میدونی دلبخواهی نیست. من ازیه طرف تو برقراری ارتباط واقعا میترسم مثلا یهویی دستام عرق میکنه، بی ق ...

دیگران سیگنال های ما رو دریافت میکنن. میتونی با یه لبخند و سلام گرم تمومش کنی لازم نیست کلی صحبت کنی. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
عزیزم خودت داری میگی اول و اخر پشتت حرفه اصلا چرا باید وسواس حرفای پشت سرتو به دوش بکشی تا ادمی زندس ...

یعنی مثلامیگید که.. دارم زیادی حساس میشم؟

همه که نه.. اخه میدونی من میترسمم، نمیخام اونا فکرکنن من ضعیفم

داری اشتباه می کنی چرا  فکر میکنی اگه تواضع داشته باشی یعنی ضعیف بودن

گلم این دیدگاه عوض کن بعدا که بزرگتر شی و وارد اجتماع میشی این روش اصلا جواب نمیده 

تو دوران مدرسه شاید نمیدونم چندسالته ولی فک کنم تو سنی هستی که حس استقلال طلبی و قدرت داری

دیگران سیگنال های ما رو دریافت میکنن. میتونی با یه لبخند و سلام گرم تمومش کنی لازم نیست کلی صحبت کنی ...

نه این وضعیتم عجیبه فکرمیکنم این اضطرابه بخاطرهمین حساس شدم 

داری اشتباه می کنی چرا فکر میکنی اگه تواضع داشته باشی یعنی ضعیف بودنگلم این دیدگاه عوض کن بعدا که ب ...

آهان یعنی میگین که، این طرز فکرم اشتباهه؟

احتمالا اضطراب دارم. میدونین اخه حساسیت هم نشون میدم

2810