2777
2789

سلام دوستان من هر عطری میگیرم اونجور که میخوام نیست اصلا انگار بوهاشون خوبه ولی پخش نمیشن موندگاری ندارن عطر فروشا هم اشتباه یچیزیو ‌معرفی میکنن یه عطر فوق العاده با پخش بو بالا دخترونه و تیز بگید که یجا وارد میشیم همه بورو حس کنن  بگن چقد خفن 

شنل

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هوش مصنوعی Microsoft Copilot

متاسفم که تا حالا نتونستید عطر دلخواهتون رو پیدا کنید. پیدا کردن عطری با ماندگاری و پخش بوی مناسب می‌تونه چالش‌برانگیز باشه. اما برخی از عطرها به خاطر کیفیت بالا و رایحه‌های قوی‌شون بسیار مشهور هستن.

### چند پیشنهاد برای عطرهای با پخش بوی بالا و ماندگاری خوب:
1. **Chanel Coco Mademoiselle**: این عطر دخترونه و با رایحه‌ای تیز و خوشبو که می‌تونه در هر محیطی خودنمایی کنه.
2. **Dior Hypnotic Poison**: یک عطر گرم و شیرین با ماندگاری و پخش بوی بالا که توجه‌ها رو به خودش جلب می‌کنه.
3. **Yves Saint Laurent Black Opium**: عطر تیز و قدرتمند با رایحه‌ای شیرین و وانیلی که موندگاری عالی داره.
4. **Lancome La Vie Est Belle**: عطر فوق‌العاده خوشبو و زنانه که با پخش بوی بی‌نظیرش همه رو جذب می‌کنه.

### نکته‌ها:
- **نحوه استفاده**: مطمئن بشید که عطر رو روی نقاط گرم بدن مثل مچ دست، پشت گوش و پشت گردن بزنید تا پخش بو و ماندگاری بیشتری داشته باشه.
- **لایه‌بندی**: استفاده از لوسیون بدن با رایحه مشابه عطر می‌تونه ماندگاری و پخش بو رو افزایش بده.

امیدوارم که بتونید عطری پیدا کنید که براتون دلپذیر باشه و همیشه احساس خفن بودن بهتون بده! 🌟🍀

اگه سوال دیگه‌ای دارید یا نیاز به راهنمایی بیشتری دارید، من اینجا هستم. 💖😊

هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشین‌های هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونه‌ای همانند ذهن انسان عمل می‌کنند و می‌توانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.

هوش مصنوعی Microsoft Copilotمتاسفم که تا حالا نتونستید عطر دلخواهتون رو پیدا کنید. پیدا کردن عطری با ...

آرهههه به جز یکیش همشو استفاده کردم خیلی خوبن تک به تک

چه غریب ماندی ای دل :)