2777
2789
عنوان

شما جای من باشین چیکار می کنین☹

72 بازدید | 2 پست

ی خانومی از اعضای خونوادم هست خیلی نزدیکم بود اما بارها شوهرش از روی حسادت و اینکه دید شوهرم دستش ب دهنش میرسه میخواست فتنه بندازه زندگی مارو خراب کنه خیلی ذاتش خرابه خیلی. ینی توصیفش کنم باور نمی کنین همچین ادمی وجود داشته باشه روی زمین

نمیگم چه نسبتی داریم باهم چون تو فامیل قضیشو همه میدونن میخوام شناسایی نشم

شوهرش باعث شد ارتباط منم با اون خانوم خراب بشه. خیلی خاطرات خوبی داشتیم ولی همش آب شد.. ولی اونم اصلا جلوی دخالتا و مزاحمتای شوهرشو نگرفت ازین متنفرم ک طرفداری منو نکرد دلش ب حال من نسوخت اونم حسود بود شدید

هستین بگم بقیشو؟

منو اون از بچگی با هم بزرگم شده بودیم ی خصلتای بدی داشت اما بهرحال نون و نمک همو خوردیم

شوهرش هربهونه ای پیدا میکرد زنگ میزد همسرم دری وری میگفت و دلش میخواست منو شوهرم ب جون هم بیفتیم زندگیمون ناآروم بشه ولی موفق نشد خداروشکر.

آبروم حتی جلو شوهرم رفت شوهرم ازونا بیزارشد ارتباطمونو کلا بریدیم

حالا ی اتفاقی براشون افتاده خیلی داغدار شدن حتی همسرش ک دلش سنگ بود شب و روز گریه می کنن و عذادارن

بارها مادرم گفت فعلا به کینه ها فکر نکن زنگ بزنین با شوهرت ی حالی بپرسین اونا داغدارن

جالب اینجاست😂 هیچوقت پیشقدم نشدن عذرخواهی و اشتی کنن حالا اون خانوم گفته اگه مشکلش حل شد نذر کرده با من اشتی کنی واس یک نذر!. بنظر شما این کارش دلیه یا اجباری؟!

حالا من چیکار کنم بنظرتون 

جای من باشین واس دلجویی و احوالپرسی زنگ می زنین؟

از طرفی هم دلم واسش میسوزه چون غیر منو مادرم زن دیگه ای رو نزدیکش نداره واقعا. بقیه هم فکو فامیل ان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.