2777
2789
عنوان

بچها من استرس تو جمع دارم چه چیز مصخرفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 43 پست
دیگه چقدر برمچرا عادی نمیشه پس💔💔💔

انقدر بری که بهتر شی .. وای اگه بدونی من چه وضعیتی دارم 

من تقریبا دو سال کار نکردم بخاطر هنین مسئله .. فجیح تر از من نیست .. ولی تنها راهش قوی بودنه .به مرور .انقدر ازمون خطا بدی تا بهتر شی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انقدر بری که بهتر شی .. وای اگه بدونی من چه وضعیتی دارم من تقریبا دو سال کار نکردم بخاطر هنین مسئله ...

الان به نسبت قبلت بهتر شدی؟

منم یمدت میخواستم بخاطر لین وضعیت از کارم انصراف بدم

روانپزشک هم رفتم از قرص خوردن ترسیدم 

قرصارو ریختم رفت

دلت خوشه بابا توام

یک آدم باسواد و سوارِ کار، استرس بسیار کمتری رو تجربه میکنه

...

همچنین یک آدم مودب!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
یک آدم باسواد و سوارِ کار، استرس بسیار کمتری رو تجربه میکنه...همچنین یک آدم مودب!

قاشق نشسته

من الان تو بدترین شرایط روحی ام اضطراب وجودم گرفته تاپیک زدم سفید و از سیاه تشخیص نمیدم

بیخود میکنی تو این حالم میای میری بالای منبر واسه من

چند سالته؟نه دختر اصن عادی نیسپس چرا مردم انقدر آرومن

۲۲ 

مردم اعتمادبنفس دارن چون .. خیلیا مثل منو توان 

دست خود ادم نیست که 

اینا واکنشای مغزه واسه اینکه از ما محافظت کنه ..مغزمون میخواد بگه ازونجا دور شو فکر میکنه ما تو خطریم بهمون اخطار میده .بنظرم طبیعیه 

قاشق نشستهمن الان تو بدترین شرایط روحی ام اضطراب وجودم گرفته تاپیک زدم سفید و از سیاه تشخیص نمیدمبیخ ...

وقتی این همه حال داری تایپ کنی و بی‌ادبی کنی، معلومه میتونستی یک کلمه بگی "باشه" و از کنار پستم رد بشی...

مودب باش !

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
الان به نسبت قبلت بهتر شدی؟منم یمدت میخواستم بخاطر لین وضعیت از کارم انصراف بدمروانپزشک هم رفتم از ق ...

دارم بهتر میشم .. دارم تلاشمو میکنم و میجنگم . هی میگم انروزم تموم میشه پلک بزنی یک سال گذشته .. همش خودمو با حرف اروم میکنم ..نمیدونی چه جنگ درونی دارم 

یهو مثلا دارم یکار ساده انجام میدم یکی داره نگاه میکنه هرلحظه ممکنه بزنم به سیم اخر یهو همه چیو بهم بریزم جیغ بزنم از استرس ..🤣

وقتی این همه حال داری تایپ کنی و بی‌ادبی کنی، معلومه میتونستی یک کلمه بگی "باشه" و از کنار پستم رد ب ...

مجبورم تایپ کنم بلکه یاد بگیری اصول و قواعد یسری کارهارو ، ۴۲ سالته اما از لحاظ ذهنی رشد پیدا نگردی

متاسفم 

۲۲ مردم اعتمادبنفس دارن چون .. خیلیا مثل منو توان دست خود ادم نیست که اینا واکنشای مغزه واسه اینکه ا ...

سوشال فوبیا داریم قشنگم

من روانپزشک بهم دارو داد از ترس عوارضش نخوردم 

شمام‌تنگی نفس میگیری مواقعی که مضطرب میشی؟

علائمت چیه؟

2810