beautifulstudent مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 278 عنوان مطالعه کنکوری 102 بازدید | 17 پست اونایی که روزی ۱۲ یا ۱۳ ساعت می خونن حجمی می خونن یا با زمانبندی جلو میرن ؟ دیروز | 22:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
beautifulstudent مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 278 یعنی حجمی زمانی ؟ مشخص می کنن توی ۲ ساعت فصل ۱ رو بخونن مثلا درسته ؟
beautifulstudent مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 278 یعنی چی؟ بعضیا میگن من برنامه نمی نویسم مثلا از ساعت ۱۰ تا ۱۲ زیست ۱تا ۳ شیمی میگن کلا می شینیم پای درس تا هر موقع که تموم بشه بدون استراحت می خونیم
saagharri عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1916 یعنی حجمی زمانی ؟ آره ببین مثلا باید ۶ صفحه فیزیک رو تو ۹۰ مین تموم کنماگر مثلا نیم صفحه موند تو تایم مطالعه بعدی فیزیک تمومش میکنم یا تایم استراحتهرروز ۸ تایم میخونم و فقط تخصصی ها رو ۲تایم زیست۲تایم فیزیک۲تایم شیمی۲تایم ریاضیزمین هم موقع خواب و رفت و آمد و صبح زود به عنوان تفریح میخونم چون علاقه دارم
beautifulstudent مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 278 آره ببین مثلا باید ۶ صفحه فیزیک رو تو ۹۰ مین تموم کنماگر مثلا نیم صفحه موند تو تایم مطالعه بعدی فیزی ... مرسی 😍 شما کنکوری هستین ؟
saagharri عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1916 مرسی 😍 شما کنکوری هستین ؟ من پارسال کنکوری بودمامسال بهم میگن پشت کنکوری😂😂
beautifulstudent مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 278 من پارسال کنکوری بودمامسال بهم میگن پشت کنکوری😂😂 انشالله که امسال به هدفتون برسید به امید خدا من دهمم تا الان جدی شروع نکردم خیلی عذاب می کشم 😭
beautifulstudent مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 278 انشالله که امسال به هدفتون برسید به امید خدا من دهمم تا الان جدی شروع نکردم خیلی عذاب می کشم 😭 خیلی عقب افتادم درصدای قلمچیم تو ایران تکه والا همه منفی و زیر ۱۰
saagharri عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1916 انشالله که امسال به هدفتون برسید به امید خدا من دهمم تا الان جدی شروع نکردم خیلی عذاب می کشم 😭 عزیزمممفقط بهت میگم از الان خودتو آذیت نکن فقطططط نهایی رو بترکون تفریح کن تفریح سالمالان تو سن مهمی هستی تفریح لازمه براتعشق و حال به جا درس هم به جاسر کلاس درست گوش بده و همون روز ک اومدی تستشو بزنباز خواستی درخواست بده صحبت کنیم
beautifulstudent مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 278 عزیزمممفقط بهت میگم از الان خودتو آذیت نکن فقطططط نهایی رو بترکون تفریح کن تفریح سالمالان تو سن مهمی ... خیلی می خونم نمره هام همه پایینه ولی دوستام همه نمره هاشون بالاس تازه مثل من هم نمی خونن اصلا
beautifulstudent مدیر استارتر عضویت: 1403/04/22 تعداد پست: 278 خیلی می خونم نمره هام همه پایینه ولی دوستام همه نمره هاشون بالاس تازه مثل من هم نمی خونن اصلا نهایی ها هم میگن خیلی سخته تازه امسال قراره سازمان سنجش بگیره 😢😭
saagharri عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 1916 خیلی می خونم نمره هام همه پایینه ولی دوستام همه نمره هاشون بالاس تازه مثل من هم نمی خونن اصلا روشت رو باید عوض کنی