2777
2789

من هر کیو دیدم گفت بیبی فیسم  عکسشو که گذاشت فهمیدم  چقدر مغز انسان در توهم زدن قویه

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقت کردین همه تو نی نی سایت بی بی فیسن و یکبار هم یه نفر پیدا شده از مادرشوهرشون خواستگاریشون کرده؟

بی بی فیس بودن بنظرم جالب نیس اصلا

جدی نمیگیرن آدمو

«مهمتر از فیزیک و ریاضی و...،هنر دوست داشتن خودمون بود که مدرسه هیچوقت به کسی یادش نداد!»

عکستو دیدم ۲۵_۲۶بهت میخورد عزیزم حالا چند سالته؟😄

من عکسشو دیدم ۴۰ میخورد بهش

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

🤣🤣🤣خیلی بانمکیامروز رفتم ی مغازه فروشنده بهم گفت سلام عمو خوبی🤣🤣🤣من ۳۳سالمه

من بچمو بردم دکتر دکتره بهم‌میگفت دخترم 

حالا همین خودم به نظر می‌رسید دکتره والا به آینه شک کردم نکنه بچه سال میخورم خودم خبر ندارم 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
وارد ۳۲ شدم عزیزم

من یه جورایی حس شیشمم خوبه چهرتو که دیدم جدای از زیبایی ظاهریت معلوم بود شیشه خورده هم نداری💚

همیشه شاد باشی خوشگل خانم😘

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 
عزیزم من اغراق نمیکنم واقعا کسی سنم رو باور نمبکنه

من دیدمت ۴۰ سال به باالا میخوره بهت 

من بچمو بردم دکتر دکتره بهم‌میگفت دخترم حالا همین خودم به نظر می‌رسید دکتره والا به آینه شک کردم نکن ...

بعضیا تیکه کلامشون دخترمه  کلا  به خودتون نگیرید

خدا شفات بده

وااا نظرمو نمیتونم بگم  الکی بگم ۱۲ میخوره بهت خوشحال میشی

2810