2777
2789

من قبلنا( وقتی سنم کمتر بود مثلا تا سن ۲۱ اینا ، ابان ۲۶سالمه ، هروقت نگاه میکردم به پدرم ، کیف میکردم، خداروشکر میکردم ، میگفتم وای چه بابای مهربونی دارم ) 

گذشت و یسری اتفاقا افتاد که پدرم طرف فامیلا( خواهر و برادرشو) گرفت ، اونم خواهرا و برادرایی که اصن محلش نمیدن( از بس خودشو پیششون کوچیک کرده) همیهش از صدتا دشمن براش بدتر بودن 

با این حال تو خونمون بحثی بشه ک من از رفتار پدرم بت فامیلاش انتقاد کنم یه طوری طرف اونارو میگیره انگار من دشمن خونیشم 🥲😥 

خیلیییی ناراحتم کرده همش چسبیده به اونا 

اونایی که فقط براش ضرر  داشتن 

بدجور از چشمم افتاده راستش 

تو خونه اصن دلم نمیخواد باهاش همکلام بشم

کینه گرفتم ازش 

اونم بد کرد 

نطر شما چیه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مغز مردا مثل ما عمل نمیکنه!الان شما با خودت میگی پدرم فامیلشو به من ترجیح داد احساسی فکر میکنی و دلت میشکنه که حق هم داری ولی از اون طرف پدرت فکر میکنه تو این مساله دخترم اشتباه میکنه باید قانعش کنم!!!!همین!!!

عزیزم خیلی کم تجربه ی؛ حق رو به بابات میدم خانواده یعنی ریشه خیلی سخته برای پدرتون با اینکه مطمئنم میدونه خانواده ش هیچی نیستن ولی از لحاظ روانی نمیتونه بدون پشتوانه باشه. اینارو بعدها میفهمی الان زوده. تو سن بالا کسی از خانواده رو نداشته باشی سخته مخصوصا برای نسلهای گذشته

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
عزیزم خیلی کم تجربه ی؛ حق رو به بابات میدم خانواده یعنی ریشه خیلی سخته برای پدرتون با اینکه مطمئنم م ...

خب اخه اونا خیلییی جاها پشتشو خالی کردن 

من نمیگم کلا قیدشونو بزنه، اون اومده قید منو زده بجاش چسبیده به اونا 

مگه میشه همچین چیزی اخه 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
چطوری اخه

سعی کن زود بگذری ،زیاد گیر ندی،هر چی به ذهن ت میرسه رو هم به زبون نیار ،همیشه مکث داشته باش بعد حرف بزن،ببین اگه حرفی که میزنی نتیجه ی مثبتی نداره فعلا مطرح ش نکنی تا مشاجره کم تر بشه ،و دلخوری کم تر پیش بیاد،

جایگاه پدر رو حفظ کن ،

خب اخه اونا خیلییی جاها پشتشو خالی کردن من نمیگم کلا قیدشونو بزنه، اون اومده قید منو زده بجاش چسبیده ...

قیدتورو هیچ وقت نمیزنه مطمئن باش. ولی جلوی تو ازاونا خوب میگه شاید یک درصد توهم قبول کنی اونا خوبن😁. میفهمم تو دلت میخواد پدرت بگه بله اونا اصلا آدمای خوبی نیستن وحق باتوست ولی اینو بدون میترسه تو از این حربه استفاده کنی و هربار بهش یادآوری کنی.ماباید یاد بگیریم اون آدمای که دوست داریم هم ایرادات خودشونو دارن ولی با این وجود هم ما دوسشون داریم.

قیدتورو هیچ وقت نمیزنه مطمئن باش. ولی جلوی تو ازاونا خوب میگه شاید یک درصد توهم قبول کنی اونا خوبن😁 ...

چه تعبیر جالبی 

تا حالا از این بعد بهش نگاه نکرده بودم 

ولی آخه تو عملم همینطوره 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
چه تعبیر جالبی تا حالا از این بعد بهش نگاه نکرده بودم ولی آخه تو عملم همینطوره

اگه اونا قبولش نکن مجبوره خودشو هرطورشده بهشون نزدیک کنه.کمی درک کردن پدرت اشکالی نداره❤️

اگه اونا قبولش نکن مجبوره خودشو هرطورشده بهشون نزدیک کنه.کمی درک کردن پدرت اشکالی نداره❤️

چی بگم 

شاید حق با شما باشه 

من چون عصبانیم دارم اینطوری قکر میکنم 

یا ... نمیدونم 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️