من از این دستور (سر اشپز پاپیون، دستور خانم مصطفی) استفاده می کنم. خیلی خوب میشه
مواد اصلی برای دو نفر
آرد ۴ قاشق غذا خوری
آب سرد ۲ لیوان
شکر ۸ قاشق غذا خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده غلیظ ۴ قاشق غذا خوری
گلاب ۸ قاشق غذا خوری
روغن ۴ قاشق غذا خوری
کره ۲ قاشق غذا خوری
پودر هل ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه
زمان پخت ۱۵ دقیقه
۱. ابتدا آرد سه بار الک شده رو تو قابلمه میریزیم و یکم که بوی خامی آرد گرفته شد روغن و زردچوبه رو اضافه میکنیم و تا زمانی که عطر خوبی از آرد بلند شه و رنگش طلایی بشه نه تیره تفت میدیم
۲. بعد شهد رو درست میکنیم.آب سرد و زعفران و شکر و پودر هل و گلاب رو با هم مخلوط میکنیم نیاز به حرارت نداره
۳. شهد رو به آرد سرخ شده اضافه میکنیم و هم میزنیم وقتی شروع به غل غل سنگین کرد کره رو اضافه میکنیم و قوام که اومد خاموشش میکنیم
سایر نکات کاچی از همون سایت:
فوت کوزه گری کاچی خوشمزه و بی دردسر من نسبت آرد و آبش هست.کلا اینو رعایت کنید به ازای هر دو قاشق آرد یه لیوان آب در نظر بگیرید و بقیه مواد رو میتونید چشمی بزنید.اینجوری یه کاچی عالی دارید اصلا نیازی نیست که مرتب همش بزنید و یا نگران گوله شدنش باشید.زعفرون وگلابم که هر چی بیشتر..طعمش بهشتی تر...من موقع تفت دادن آرد دو قاشق کنجدم میزنم کاملا اختیاریه و مورد دیگه اینکه یوقتایی ترکیب سه آرد استفاده میکنم.گندم و نخودچی و برنج ولی آرد گندمش بیشتر