2777
2789
عنوان

دلم کاچی میخواد

83 بازدید | 7 پست

دوست دارم فردا صبحونه کاچی درست کنم...

خانم چجوری کاچی خوش مزه درست کنم؟


بعد کاچی برای یبوست مشکلی نداره؟یعنی باعث یبوست نمیشه؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

من هروقت پریودم مامانم برام درس میکنه کره و آرد رو تفت میده نبات میندازه شیر میریزه و ادویه های گرم بهش میزنه توش رو پر از مغزیجات میکنه

بعدم که پخت بهش عسل اضافه میکنه و طعمش عالی میشه

من عاشقشم

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 


من از این دستور (سر اشپز پاپیون، دستور خانم مصطفی) استفاده می کنم. خیلی خوب میشه

مواد اصلی برای دو نفر

آرد ۴ قاشق غذا خوری

آب سرد ۲ لیوان

شکر ۸ قاشق غذا خوری

زردچوبه ۱ قاشق چای خوری

زعفران دم کرده غلیظ ۴ قاشق غذا خوری

گلاب ۸ قاشق غذا خوری

روغن ۴ قاشق غذا خوری

کره ۲ قاشق غذا خوری

پودر هل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه

زمان پخت ۱۵ دقیقه

۱. ابتدا آرد سه بار الک شده رو تو قابلمه میریزیم و یکم که بوی خامی آرد گرفته شد روغن و زردچوبه رو اضافه میکنیم و تا زمانی که عطر خوبی از آرد بلند شه و رنگش طلایی بشه نه تیره تفت میدیم

۲. بعد شهد رو درست میکنیم.آب سرد و زعفران و شکر و پودر هل و گلاب رو با هم مخلوط میکنیم نیاز به حرارت نداره

۳. شهد رو به آرد سرخ شده اضافه میکنیم و هم میزنیم وقتی شروع به غل غل سنگین کرد کره رو اضافه میکنیم و قوام که اومد خاموشش میکنیم



سایر نکات کاچی از همون سایت:

فوت کوزه گری کاچی خوشمزه و بی دردسر من نسبت آرد و آبش هست.کلا اینو رعایت کنید به ازای هر دو قاشق آرد یه لیوان آب در نظر بگیرید و بقیه مواد رو میتونید چشمی بزنید.اینجوری یه کاچی عالی دارید اصلا نیازی نیست که مرتب همش بزنید و یا نگران گوله شدنش باشید.زعفرون وگلابم که هر چی بیشتر..طعمش بهشتی تر...من موقع تفت دادن آرد دو قاشق کنجدم میزنم کاملا اختیاریه و مورد دیگه اینکه یوقتایی ترکیب سه آرد استفاده میکنم.گندم و نخودچی و برنج ولی آرد گندمش بیشتر




 به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من هروقت پریودم مامانم برام درس میکنه کره و آرد رو تفت میده نبات میندازه شیر میریزه و ادویه های گرم ...

به به چه پر ملات😋😋😋

واقعا حق این کاچی نیست که بهش بگن کاچی به از هیچی😅😅🤣

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

من از این دستور (سر اشپز پاپیون، دستور خانم مصطفی) استفاده می کنم. خیلی خوب میشهمواد اصلی برای دو نف ...

ممنونم از دستور پخت🌹❤️

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز