2777
2789

ما تو دوران عقدیم امروز ۶ روزه همو ندیدیم با اینکه ۲۰ دقیقه فاصلمونه همیشه سر کاره اصلا وقت نداره حتی زنگم من میزنم اون نمیزنه امروز مریض شدم اصلا حال ندارم فکر کنم آنفلانزا گرفتم بعد گفت بریم دکتر صبح حالم بهتر بود گفتم نه ظهر ساعت ۳ زنگ زدم گفتم میای دنبالم بریم بیرون گفت کار دارم و هزار تا کار گفت بعد من یکم ناراحت شدم گفت ببینم چی میشه وقت شد میام وسطا صداش قطع شد آنتن رفت دیگه زنگ نزده تا الان که ساعت ۱۰ شبه خودمم مریض شدم بدن درد و استفراغ و ... 

از طرفیم نمیخوام بهش زنگ بزنم تا خودش زنگ بزنه

واقعه دواقعا احساس بدی دارم اون از خانوادش اینم بهم توجه نمیکنه کار میکنه خوشحالم ولی اصلا وقت نداره هیچ وقت

مثلا ما نامزدیم نه گردشی نه خریدی هیچی شاید باورتون نشه من ۳ روز بعر میشه ۹ ماه تمام که عقدم و میرم توی ۱۰ ماه یک بار هم مسافرت نرفتم حتی یک بار

بعد اون وفت مادرشوهرم این عروسیه تو یه شهر اون عروسیه تو یه شهر دیگه خونه فلان فامیل تو فلان شهره

اصلا  عصابم بهم ریخته😭

به شوهرمم قول دادم تا وقتی وضعش بهتر نشه هیچی ازش نخوام نه لباسی نه گردشی هیچی هیچی اخه این چه وضعیه

تورو خدا یکم آرومم کنید دارم میترکم😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غصه نخور واقعا همینن آقایون..من بیمارستان بودم همسرم بخاطر کارا و مسئولیت هاش خیلی نمیتونست بهم سربزنه ..برا ترخیصم کلی کاراشو به اینو اون سپرد و جا به جا کرد تا بیاد.‌..میدونم ناراحت میشی ولی به این فکر کن داره برای زندگیتون کار میکنه و پس انداز میکنه اونجوری دلسرد میشه اگه غر بزنی

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
چون بهش هی میگفتم گریه کرد گفت غرورم رو نشکون یکم صبر کن بخدا وضعم بهتر میشهمنم بهش قول دادم تا وقتی ...

چرا تعادل نداری؟ نه به اون که هی میگفتی

نه به این که همچین قولی دادی

به اندازه توانش ازش توقع داشته باش

عزیزم از همین الان این مسائل جدی بگیر..میگی گفتی دیگه ازش چیزی نمی‌خوام یعنی چی ؟؟برعکس باید از همین الان بهش یاد بدی که چطوری باید باهات رفتار کنه ..بهش زنگ نزن ..پیام هم نده ..چند وقت خودت سرسنگین و ناراحت بگیر اما اصلا بی احترامی نکن ..

همونجا باختی که قول دادی تا وضغش خوب نشه چیزی نمیخوایخب الانم سرقولت بمون و نخواکاری ک خودت کردی

چون بهش هی میگفتم گریه کرد گفت غرورم رو نشکون یکم صبر کن بخدا وضعم بهتر میشه

منم بهش قول دادم تا وقتی اوضاع بهتر نشه هیچی ازش نخوام

عزیزم من تا ۵ سال بعد عروسیم هیچ مسافرتی نرفتم 

نامزدی که غذا میپختم میرفتیم تو پارک میخوردیم یا چای میذاشتم تو فلاسک با مترو میرفتم محل کارش پیاده میرفتیم پیاده روی وسط خیابون ولیعصر میخوردیم... الان که رستوران میریمم خوش میگذره ولی اون موقع هم خوش بودیم

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

2810