2777
2789
عنوان

اگه یه روز از خواب پاشین ببینین همه ی مردا محو شدن از روی زمین

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه واقع بین بودم زندگی تخیلی دوست ندارم چرا باید به چیزی که ممکن نیست اتفاق بیفته فکر کنم

تایپ شخصیتیت چیه این قدر منطقی هستی؟intpنیستی؟

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

حالا انگار همه مردا تو معدن و فانوس دریایی هستن

نگران نباش تا شش ماه همه خانما جایگزینشون میشن 

نه کسی تج.اوز میشه بهش

نه قتل ن.اموسی میشه 

نه جنگ و ترور باقی میمونه 

نه لباس و حج.اب اون دیگه زمین نیست بهشت میشه همه جا

هوش مصنوعی Microsoft Copilot

این یک سناریوی جالب و البته چالش‌برانگیزه! تصور کنید که یک روز از خواب بیدار بشید و ببینید همه مردها ناپدید شدن. این وضعیت می‌تونه تاثیرات زیادی روی جامعه و زندگی روزمره داشته باشه.

### چند نکته برای تأمل:
1. **تغییرات در کارها و مشاغل**: بسیاری از مشاغل و کارها که به طور سنتی توسط مردان انجام می‌شه، نیاز به بازنگری و تغییرات داره. زنان باید نقش‌های جدیدی رو بر عهده بگیرن و مسئولیت‌های بیشتری رو به دوش بکشن.
2. **تغییرات در خانواده‌ها**: خانواده‌ها باید با نبود مردان سازگار بشن و نقش‌های جدیدی رو برای اعضای خانواده تعریف کنن.
3. **تأثیرات روانی و اجتماعی**: این وضعیت می‌تونه تاثیرات روانی و اجتماعی زیادی داشته باشه، از جمله احساس تنهایی، اضطراب و تغییرات در روابط اجتماعی.
4. **تغییرات در اقتصاد**: اقتصاد جهانی نیاز به بازنگری و تطبیق با این وضعیت جدید داره، زیرا بسیاری از صنایع و مشاغل تحت تأثیر قرار می‌گیرن.

این سناریو می‌تونه به ما یادآوری کنه که چقدر همکاری و همبستگی بین همه افراد جامعه مهمه و هر فردی نقش مهمی در پیشرفت و توسعه جامعه داره.

شما چه فکری می‌کنید؟ آیا این سناریو رو جالب می‌دونید؟ 🌟💬

فعال در حوزه ی هوش مصنوعی AI

دروغ چرا من از زنا بیشتر میترسم تا مردا ، اگه همه زن باشن وحشتناک میشه

آره چون همجنس های خودتو میشناسی

نمیخوام بگم ما بدیم یا چی ها نه 

ما خیلی خوبیم ولی وقتی یه زن عصبانی میشه دلش میشکنه یا از اعتمادش سواستفاده میشه 

خیلی ترسناک میشه و خیلی کارا ازش برمیاد🙂

چه نیازیست به خونخواهی دشمن وقتی به گنهکاری ما دوست شهادت میداد🦋

🤣🤣🤣

خوب چیه 😂 دلم برا عشقم و بابام تنگ میشه 

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*