2777
2789
عنوان

اگه یه‌‌ دوست خیلی پولدار داشتید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 46 پست
اخی آدم کیوتیه

اره خدایی مدام تعریف میکنه میگه چشات خوشگله موهام خوشگله خودت خوشگلی بیوشیمیت خوبه حل مسئلت خوله استقلالت خوبه😂💔‌بعد یهو میاد میگه چجوری غذاهای اشغالی سلفو میخوری من لب بهش بزنم فلان میشم🗿

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

چیکار باید کنیم🥲😂

نمیدونم توجیح نیست اصن ک پول ندارم بعنی چی😂یه کلیپ دیدم نوشته بود منو دوست پولدارم بعد این به دوستش میگفت پول ندارم لباس بخرم دوستش میگفت وااا خب از عابر بانک بگیرررر😂

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوتا از دوستام اینجوری بودن هی گیر میدادن تو هم بخر فلان چیزو بیت بریم فلان جا شام بخوریم خداروشک ...

واییی😂💔 دقیقااا اینم میگفت یه روز بیا ببرمت تهران ایران مال🗿 منم باید کل ارگانای بدنمو بغروشم تا حتی بتونم پامو‌بزارم اونجا

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

تقصیری نداره آدم ساده ایه و هرچیزی ب ذهنش اومد رو بیان میکنه

وای اره دقیقا

ولی ضدحال مبزنه به ادم از وقتی این گفته دیگه منم از غذا خوردن افتادم😂💔

نمیدونم توجیح نیست اصن ک پول ندارم بعنی چی😂یه کلیپ دیدم نوشته بود منو دوست پولدارم بعد این به دوستش ...

وایییب😂😂😂😂

واییی😂💔 دقیقااا اینم میگفت یه روز بیا ببرمت تهران ایران مال🗿 منم باید کل ارگانای بدنمو بغروشم تا ...

باهاش برو بگو تو حساب کن 😂 منو یبار دوستم بزور برد کافه هرچی گفتم پول ندارن مجبور شد خودش حساب کنه دیگ اصرار نمیکنه بهم 🤣

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
باهاش برو بگو تو حساب کن 😂 منو یبار دوستم بزور برد کافه هرچی گفتم پول ندارن مجبور شد خودش حساب کنه ...

ایده جالبیه🥸😂

خوشبحالت🥲😂دوست من باباش کارخونه داره خودشم الهیه میشینه هر ۲ ثانبه یبار اینشکلیه که چفد شهرتون محر ...

چرا خوشبحالم؟والا منم پولداررر نیستم .وضع مالیمون متوسطه کاملاا .

تازشم وضع مالی نشون دهنده شعور و شخصیت نیست واقعا .‌ما خودمون شهرمون کوچیکه و خیلی چیزای معمولیو نداره.ارجمله بیمارستان،سینما،و...ولی من شهرمو دوست دارم .چون مامان بابام اینجا متولد شدنومن اینجا بزگ شدم .افتخارم میکننم ک چنین جایی دارم زندگی میکنم .با این وجود ک شهر ما ،قبلا روستا بوده و ب تازگی ،شهر شده..

اصلا مهم نیست که .اون دوستتم مشخصع پولدار اصیل نیست .و ایتفدد کمبوود توی زندگیش داره ک دوس داره خوشبختیشو با پول نشون بده .ولی یادت باشه ک پول همه چیز نیست..پول همه ی خوشبختیارو نمیاره 

برای مثال.کانون گرمی ک تو توی خانوادخ دداری رو شاید اون نداشته باشه.

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
چرا خوشبحالم؟والا منم پولداررر نیستم .وضع مالیمون متوسطه کاملاا .تازشم وضع مالی نشون دهنده شعور و شخ ...

چقد حرفات قشنگ بود🥺❤️

البته...منی که مامان بابام دارن طلاق میگیرن از هم😂🗿

چقد حرفات قشنگ بود🥺❤️البته...منی که مامان بابام دارن طلاق میگیرن از هم😂🗿

باز خوبه دارن طلاق میگیرن .برا من ک هر روز دعوا و کتک کاری هست توی خونمون فداتشم..زندگی ب پول و مقام و ثروت نیست .دیدتو باز کن زاویه تو تغییر بده از ی جهت دبگ نگاه کن ب زندگی .

باز خوبه دارن طلاق میگیرن .برا من ک هر روز دعوا و کتک کاری هست توی خونمون فداتشم..زندگی ب پول و مقام ...

چشم🥺❤️

چقد حرفات قشنگ بود🥺❤️البته...منی که مامان بابام دارن طلاق میگیرن از هم😂🗿

من رفیقم باباش گنج  کنده بود و پولدار شده بودن .چندین تااااماشین خریدن هزارتا باغ و زمین و خونه خربدن و ... ..و خونشونم خبلی پولدارانه ساختن و دیزاین کردن..علاوه بر اینا ،بانک هم زدن .پول مردمو ب مرور خوردن و الان ورشکست شدن‌.و الان رفیقم با اینکا میدونه از جز ب جز زندگیش خبر دارم بازم پیش من کلاس میذاره ک ما خونمون دوبلکسه ما تراس داریم ما فلان داریم‌.من حسوودی نمیکنم بهش بلکه دلم براس میسووزه .ک چقد کمبوددداره توی زندگیش ک ب این چیزای پیش ماافتاده مینازع

من رفیقم باباش گنج کنده بود و پولدار شده بودن .چندین تااااماشین خریدن هزارتا باغ و زمین و خونه خربد ...

ابنم بگم ک باباش رفته با ی زن دیگه کثافت کاری کرده و الان اون زنه ازش بچه دار شده.یعنی پدرش هممزمان دونا زن داره. زتدگی شخصیش ب من مربوط نیست حالا ولی میخوام بهت بگم ک وقتی کسی از پولدار بودنش صحبت میکنه یا ب قول خودمون چس کلاسه ،مشخصه ک خیلی توی زندگیش کمبود داره

2810