2777
2789
عنوان

اگه یه‌‌ دوست خیلی پولدار داشتید چیکار میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 46 پست

من کلا با پولدارها نه دوست میشم نه ازدواج میکنم چون به من نمیخورن.چون سطح مالی من زیر صفره.دوس ندارم تحقیر شم.

کلا ازشون خوشم نمیاد چون فخرفروشی میکنن بیشترشون چه دختر چه پسر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثر دوستام از قشر به شدت پولدار جامعه محسوب میشنوضع من بد نیست خداروشکر ولی اونا مولتی میلیاردرن ول ...

این دوستمم خیلی مهربونه همش تعریف میکنه ازم ولی یهو مثلا به غذای سلفی که هر روز دارم میخورم میگه اشغال😂💔 یا به سامسونگی که دارم🗿

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

ببین در هر حالتی من باکسی که حالم رو بد میکنه معاشرت نمیکنم 

خودم رو همیشه در اولویت قرار میدم 

به علاوه من با هرکسی که از نظر مالی از من بالاتر بوده در ارتباط بودم دچار چشم و هم چشمی شدم پس بازم خودمو اذیت کردم برا همین اونا رو هم کنار گداشتم

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
پولدار اصیل هیچوقت افاده ای نیست .من خودم وضع مالیمون اکیه ولی وقتی ب دوستام میرسم گدا میشم🤣🤣

خوشبحالت🥲😂دوست من باباش کارخونه داره خودشم الهیه میشینه هر ۲ ثانبه یبار اینشکلیه که چفد شهرتون محرومه🗿

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

نمیدونم سعی رفت آمد کم کنی یا میتونی رو راست بگی دیگه خودت بسنج

نمیتونم بگم بدبختی تو دانشگاهم هست همیشه جا نگه میداره واسم💔🧑‍🦯‍➡️

قطع رابطه ما 19 ساله با همیم 7 سال اختلاف سن داریم اون هنوز با معرفت مونده ولی من کم حوصله شدم

ای بابا🧑‍🦯‍➡️

من کلا با پولدارها نه دوست میشم نه ازدواج میکنم چون به من نمیخورن.چون سطح مالی من زیر صفره.دوس ندارم ...

منممم دقیقااا سطح مالیم زیر صفره😂💔‌ منم همینطور ولی این یدونه شانسی تو‌گروهم افتاد بعدم وقتی جور سدیم‌فهمیدم چقد پولدارن😂💔

من دوتا از دوستام اینجوری بودن 

هی گیر میدادن تو هم بخر فلان چیزو بیت بریم فلان جا شام بخوریم خداروشکر یکی شدن رفت 😂الان این یکی رو موندم چ کنم البته گداست ولی پولدار

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی
2810