2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو من دوست دارم ماشینتو به نامه من بزنی....بالاخره منم شریک زندگیتم دوست دارم چیزی به نامم باشه ...

ن همین ک ب اسم خودش باشه کافیه

بهم اعتماد نداره

چون قبلا ک دعوا کردیم زیاد بحث طلاق پیش کشیدم

خیلی بی ادبی شاید پسر خودش اصرار کرده به اسم مادرش باشه

پسر اصرار کنه هم مادر باید نزاره بگه حق زندگی خودته بگه ممکنه فردا دعواتون بشه یا اصلا اینار ب روی بچش نیاره و نگه و فقط بگخ نه ب نام من نزن 

ولی وقتی گذاشتت بزنه ب نامش ینی کررررم داره دیگه

البته اگ پول‌پسره باشه ها وگرنه بعضی مادر پدرا دمشون‌گرم واسه بچشون کم نمیزارن و میخرن شاید این بجای اینکه دستشو پرکنه النگو ‌داده ماشین واسه خودش خریده و لطف کرده پسرش داره استفاده میکنه

مثلا

فرق داره دیگ

چرا؟؟؟ شما یامجردی یا با پوره مادرشون ماشین خریدین...به نظره شخصه من هرچی که شوهردرمیاره اولویت اول ...

الان که پیام بعدیو نوشت منم با شما هم نظر شدم😝

بعد از ازدواج و بدون اطلاع استارتر ماشینو زده بنام مامانش

که خب غلط زیادیه

پولشم مال شوهر اسیه

چوجور رنگی نوشتی و درشت

هر کی میبینه میپرسه چطوری رنگی نوشتی ولی درشتش جدید بود مگه باید چطوری میشد؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
پسر اصرار کنه هم مادر باید نزاره بگه حق زندگی خودته بگه ممکنه فردا دعواتون بشه یا اصلا اینار ب روی ب ...

ن این خرج نکرده و پنهونی همچین غلطی کردن 

از لج من 

حقیقتا منم حات باشم ناراحت میشم 

ولی اگر زن زندگی کردن باشی زیاد مهم نیست 

اسم مادرش باشه 

خب که چی !

مهم اینکه شما ها ازش استفاده می کنید 

در خرید ماشین شما هم پول دادین یا دارین تو قسط ها کمک همسرتون می کنید ؟

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
2810