2777
2789

تا چند هفتگی وقت دارم .....من یه دختر دارم شوهرم میگه باااااید بعدی پسر باشه یه دختر داشته باشیم یه پسر 

میخواستم آی وی اف کنم پسر 

ولی زد و ناخواسته باردار شدم 

الان شوهرم میگه صبر کن ببین اگر پسر نشد باااید  سقط کنی 

خانوما تا تعیین جنسیت دیر نمیشه؟راهی هست که زودتر بفهمم چیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از آشناهای ما سقط کرد. چند ماه بعد یه تصادف کردن و بچه ی اولش فوت کرد.اینو بدون سقط تاوانش خیلی ...

ببین تروقرآن سعی کنید جواب تاپیک رو بدید شما تو زندگی دیگران نییتید نمبتونید قاضی باشید مگه من گفتم بیاین زندگیم دو قضاوت کنید ؟؟؟گفتم سوالمو جواب بدید اه لال بشه زبونت قلبمو کندی اه 

هی خدایا به من بچه نمیدی به کیا میدی

واقعا آدم تو طرز فکر بعضیا میمونه 

میگه اگه پسر نبود سقط کن 

دیگه قسمت بوده این بچه بیاد حالا چه دختر چه پسر 

من اولش که خوندم گفتم حتما مشکل بزرگی دارن میخوان سقط کنن 😕

هی خدایا به من بچه نمیدی به کیا میدی

شما نمیتونی زندگب کسیو قضاوت کنی شما تو زندگی من نیستی شاید بخاطر همین قضاوت هاته که خدا بهت بچه نمیده همین الان با حرفت قلب منو شکستی آدمید شماها؟

فک کردی سقط الکیه؟مرگو به چشمت میبینی چی میگی برای خودت دختر بخاطر یه بیشور که سر سوزن از حالت با خب ...

آخه خودمم دلم یه پسر میخوایت من عاشق دخترمم ولی دلمم میخواست یه پطمل داسته باشم جنسم جور بشه 

2810