2777
2789

بچه ها رفتم اریشگاه موهامو رنگ گذاشت 

ولی شامپو نزد همینطوری اب کشید 

احساس می کنم یه قسمت هایی اصلا نشست

بعد گفت یه روز نشور 

من بعد از۸ ساعت دیدم سرم خارش می کنه شستم 

الان پوست سرم پوسته میده 

امکان داره خوب نشستن مو به ریشه موهام اسیب وارد کنه 

کچل بشم 

خیلی نگرانم 

کچل نمیشی ولی پوست سرت آسیب دیده، یه مدت پوسته پوسته میشه و خارش و قرمزی داری

به خاطر اکسیدان هست، میسوزونه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم عادی هست. حالا جوری پوسته پوسته میشه که خودت حالت بهم میخوره. اما بعد چند روز درست میشه

مرسی عشقم خیلی نگرانم نکنه بمونه کچل بشم یا موهامو از دست بدم دکلره نکردم رنگ تیره گذاشت با اکسیدان ضعیف 

مرسی عشقم خیلی نگرانم نکنه بمونه کچل بشم یا موهامو از دست بدم دکلره نکردم رنگ تیره گذاشت با اکسیدان ...

نه عزیزم نگران نباش. خدا میدونه تو این رنگ و اکسیدان ها چی هست که ما میزنیم به سرمون. اما دیگه خوشکلی یو هزار دردسر

نه عزیزم نگران نباش. خدا میدونه تو این رنگ و اکسیدان ها چی هست که ما میزنیم به سرمون. اما دیگه خوشکل ...

قربونت مشکل اینجاست خوب نشست من متوجه شدم خوب نشسته گفتم میرم خونه میرم حموم رفتیم بیرون ساعت۲ شب رسیدم خونه همسرم گفت ارایشگر گفته نرو حموم بد رنگ میشه خسته هم هستی بخواب