2777
2789
اون محلول ماینوکسیدیل نجاتم داد وگرنه الان مو نداشتم استرسم خیلی تاثیر داره ها الان تو از لحنت معلوم ...

اخه وقتی دست میکشم تو موهام یهو ۵۰ تار میاد چطور استرس نداشته باشم اینجور پیش بره تا چند وقت دیگه کچل میشم

...
اون محلول ماینوکسیدیل نجاتم داد وگرنه الان مو نداشتم استرسم خیلی تاثیر داره ها الان تو از لحنت معلوم ...

ماینوکسیدیل باید هر روز استفاده کنی

باعث میشه منافذ رویش مو بسته نشه

و شاید رویش هم انجام بشه ک خود متخصص پوست میگفت اینها ما بهش مو نمیگیم

در واقع مثل پشم هستن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه من الان ۴ ماه میگذره تا ۱.۵ ماه یا شایدم دوماه پیش اوکی بودالان چند وقته اصلاح سبک هستی؟ اصلاح ...

من پارسال از مهر ماه تا اسفند اصلاح سبک کردم ده کیلو هم کم کرده بودم زیر نظر هیچ پیجی هم نبودم صبح زود بیدار میشدم ناشتا دو تا لیوان بزرگ اب ولرم با یک یا دو عدد خرما میخوردم و قند مصنوعی رو کامللللللل حذف کردم و نون جو میخوردم و هفته ای سه بار شیش الی هفت قاشق برنج میخوردم و اصلا و ابدا غذایی که توش روغن داشت نمیخوردم همه غذاهام رو تو هوا پز درست میکردم و هیچ تنقلاتی رو لب نمیزدم و هر روز روی یک الی دو ساعت پیدا روی میکردم و قرص ویتامین و اینا در کنارش میخوردم واقعا جواب داد البته من خیلی سخت گرفته بودم همه چیو الان امسال هرکار میکنم رژیم رو شروع کنم برام سخته فقط تنها کاری که کردم چالش حذف قند رفتم و نزدیک شصد و خوردی روزه که لب به هیچ قند مصنوعی نزدم میخوام بعد شب یلدا دوباره اصلاح سبک بگیرم چون دوباره هورمون هام بهم ریخته

منم رفتم دکتر و آزمایش دادم گفت ارثیه و من هم سمت مادریم کچل شدن و هم سمت پدری ،،من کراتینم کردم و اون کلا کچلم کرد و هرچی دکتر دارو و اسپری داد زدم زیاد فرق نکرد و منم دیگه بیخیال شدم ولی کم کم دیدم وقتی هر روز میرم حموم حال موهام بهتره و خیلیا میگن با هر روز حموم رفتن موهاشون میریزه ولی مال من برعکس بود یعنی یک روز در میون میشد حمومم موهام احساس چربی داشت،شامپو های زیادی رو امتحان کردم ولی شامپو پریم مدل ضد ریزش بیشتر دیدم بهم میسازه و از ماسک مو داخل حمام و خارج از حمام و سرم مو و روغن آرگان استفاده میکنم چون موهام فره وقتی میزنمشون نمیزاره شونه کردن موهام باعث کندنشون بشه و شونه چوبی استفاده میکنم و از کشم اصلا استفاده نمیکنم،با این مراقبت ها خیلی موهام بهتر شدن و از اون ریزش افتضاح نجات پیدا کردم ولی رویش مجدد نداشتم و سعی میکنم همینایی که دارمو نگه دارم،،این تجربه من بود ولی بازم هرکسی متفاوته موهاش

ماینوکسیدیل باید هر روز استفاده کنیباعث میشه منافذ رویش مو بسته نشهو شاید رویش هم انجام بشه ک خود مت ...

نه بابا پشم چیه من شقیقم کچل بود اول پرز در اومد الان بلند شده موعه پر شده قشنگ

اولا صبح و شب میزدم الان روزای زوج به غیر جمعه ها 

می ارزه اگه نمی زدم ده سال پیش کچل شده بودم 

تازه محلولی نیست که بری از داروخانه بگیری ساختنیه دکتر دوزشو قوی ضعیف میکنه

اخه وقتی دست میکشم تو موهام یهو ۵۰ تار میاد چطور استرس نداشته باشم اینجور پیش بره تا چند وقت دیگه کچ ...

برا توضیح دادم دیگه دکتر غدد 

دکتر مو 

دکتر زنان 

آزمایش 

ویتامین 

نداشتن استرس همه اینارو باید بری درستش کنی 

چاقی ام تاثیر داره 

قند مصرف نکن متفورمین بخور خوب میشی

قند اصلا مصرف نمیکنم

متفورمین ۳ ماه استفاده کردم ولی چون ریزش مو گرفتم قطعش کردم گفتم شاید بخاطر اونه، توی کاهش وزنم در کنار اصلاح سبک و ورزش واقعا تاثیر داشت

...
2810