2777
2789
اره ولی مثلا دفعاتش کم میشه من شقیقم خالی شده بود بعد از استفاده همش مو در آورده پر شده دکتر هی قوی ...

شما دکتر پوست و مو رفتی یا غدد یا زنان...

من نمیدونم حتی دکتر چی برم دکتر زنان این قرصارو برام تجویز کرد نمیدونم برم پیش خودش یا برم پوست و مو

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خاک بر سر اصلاح سبک هم کردم و تاثیر داشت چندین ماهه که دارم رعایت میکنم وزنم خیلی خوب کم شد ولی ق ...

اوه اوهه شایدد راه اشتباهی رو داری در پیش میگیری اصلا برنج و نون نمیخوری؟ تو رژیمت قرصای ویتامین و اینا میخوری

شما دکتر پوست و مو رفتی یا غدد یا زنان...من نمیدونم حتی دکتر چی برم دکتر زنان این قرصارو برام تجویز ...

برو پیش فوق غدد

این داروها هم میخوری

اولین حرفی ک بهت میزنن میگن ممکنه بارداز نشی

یا بچه ات رو تحت تاثیر قرار بده

کلا میترسوننت

اوه اوهه شایدد راه اشتباهی رو داری در پیش میگیری اصلا برنج و نون نمیخوری؟ تو رژیمت قرصای ویتامین و ا ...

اون رژیمی که گرفتم نون و برنج میخوردم ولی قرص ویتامین نه

اما الان یه هفته هست دارم قرص ویتامین میخورم هیچ تاثیری نداشته😭 از این میسوزم که با وجود این مشکلم با اصلاح سبک خیلی خوب کنترلش کرده بودم نمیدونم چی شد همه چی خراب شد حتی از قبل اصلاح سبک هم موهام داره بیشتر میریزه

...
شما دکتر پوست و مو رفتی یا غدد یا زنان...من نمیدونم حتی دکتر چی برم دکتر زنان این قرصارو برام تجویز ...

زیر نظر فوق تخصص غددم تنظیم هورمونها یه وقت کم کاری تیروئید نداشته باشی کمبود کلسیم ویتامین د۳ نداشته باشی یا قند و چربی و هورمون ها زنانه آزمایش بدین هر سال ۲ بار اگه دکتر لازم دید 

و متخصص پوست و مو 

دکتر زنان هم چکاپ رحم تخمدان کنید کیستی چیزی نباشه 

برو پیش فوق غدداین داروها هم میخوریاولین حرفی ک بهت میزنن میگن ممکنه بارداز نشییا بچه ات رو تحت تاثی ...

من مجردم فعلا قصد ازدواج و بارداری ندارم اگه واقعا دارویی باشه بتونه خوبم کنه میخورم😭 هر دکترم یه چیزی میگه اصلا انگار نمیتونن مشکل آدمو تشخیص بدن

پیش دکتر زنان رفتم شما میگید پیش غدد برم بهتره؟

...
اون رژیمی که گرفتم نون و برنج میخوردم ولی قرص ویتامین نهاما الان یه هفته هست دارم قرص ویتامین میخورم ...

واسه منم که اوایل اصلاح سبک بودم همین بود سه ماهه اول ریزشم بینهایت شده بود ولی بعدش بدنم عادت کرد و کمتر میریخت

من مجردم فعلا قصد ازدواج و بارداری ندارم اگه واقعا دارویی باشه بتونه خوبم کنه میخورم😭 هر دکترم یه چ ...

ببین من خواهرم سالهاست با این موضوع درگیره

حتی رفت که براش بکارن

نمیدونم کدوم شهر هستی

اما کلا باید زیر نظر غدد باشی

زیر نظر فوق تخصص غددم تنظیم هورمونها یه وقت کم کاری تیروئید نداشته باشی کمبود کلسیم ویتامین د۳ نداشت ...

آزمایشارو برام دکتر زنان نوشت مشکل تیروئید نداشتم کلا همه چیم نرمال بود فقط ذخیره تخمدانم یکم پایین تر از رنج نرمال بود باید حداقل ۱.۲ میبود مال من ۱.۱۸ هست

پریودیم هم با اصلاح سبک سالهاست که تقریبا منظمه

موی زائد همیشه داشتم ولی ریزش موهام کم بود الان یهو شدت گرفته

...
واسه منم که اوایل اصلاح سبک بودم همین بود سه ماهه اول ریزشم بینهایت شده بود ولی بعدش بدنم عادت کرد و ...

واسه من الان ۴ ماه میگذره تا ۱.۵ ماه یا شایدم دوماه پیش اوکی بود

الان چند وقته اصلاح سبک هستی؟ اصلاح سبکت همون جوری هست که تو پیج نیلوفر تو اینستا گفته یا چیز دیگه ایه؟

الان ریزش موهات کنترل شده؟

و اگه ورزش میکنی بی زحمت بگو ورزشت چیه

ببخشید زیاد سوال پرسیدم حالم واقعا بده هچی بدتر از ریزش مو نیست

...
2810