2777
2789
عنوان

چرا اینقدر نی نی سایتی ها بدشون از معلما میاد😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 68 پست
این چه طرزحرف زدنه

چتونه رو انقد تاکید داره که دسته دار نوشته😡🤣

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقع کنکور فرهنگیان موقع آزمون استخدامی یه سر به تاپیک ها بزن خیلی ها در به در دنبال منابع هستن بعد جواب ها که اومد قبول که نشدن ناله نفرین میکنن به جون معلم ها  گربه و گوشت و...

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

با توپ پر وارد شدیا

یه بلانسبتی چیزی...‌

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

به عنوان کسی که جای زندگی میکنم که همهههههه ی همسایه هامون معلم هستن ، عرض میکنم معلما به شدددددددت خسیس و نچسب هستن ... ( این موضوع  برای همه معلما صدق نمیکنه ، لطفا حمله نکنید )

حالا چیکار به شرکت نفتی ها داری 😂همشون که این حقوقو نمی‌گیرین( من پدرم مهندس بازنشسته شرکت نفت) بستگی داره به رسمی یا غیر رسمی پیمانی یا چی اداری و کارمندی و..

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
منم معلمم البته دانشجو ولی واقعا زیاد دیدم که خوش اخلاقن شاید یجاهای خاصی اینجوری دارن که اخلاق پدرم ...

من چندتا معلم بینهایت عقده ای داشتم که به کاراشون یادم میاد خیلی تعجب میکنم

یه معلم هنر داشتم راهنمایی. هر وقت یادم به رفتاراش میاد نفرینش میکنم.خدا ازش نگذره

به عنوان کسی که جای زندگی میکنم که همهههههه ی همسایه هامون معلم هستن ، عرض میکنم معلما به شدددددددت ...

درسته منم دوتا دوست معلم دارم انسان های خوبین ولی خودشون میگن که همکاراشون جالب نیستن این دوتا همو نمی‌شناسم و هر کدوم جدا جدا میگه 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›

جدیدا ک معلما اصلا تدریس نمیکنن رسما یه دور تو کلاس توضیح میدن بقیشو میریزن سر مادر بیچاره

۹۰ درصدشونم اخلاق ندارن بعد میگن بچه‌هاتون واسه ما اعصاب نذاشتن

خب مگه نمیدونستی یکی از سختیای شغل معلمی همینه چرا انتخابش کردی 

دخترمن کلاس دومه سر املا یه کلمه رو متوجه نشده ب معلمش گفته میشه دوباره تکرار کنین متوجه نشدم گفته تو غلط کردی ک متوجه نشدی

دوسه بارم بچه‌های کلاسشون رو زده 

مادراهم اعتراض میکنن میگه روش تدریس من همینه من ۲۷ سال سابقه کاری دارم ناراحتین کلاس بچتون رو عوض کنین

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  

بخاطر اینکه اینجا کسی به معلما رسیدگی نمیکنه خیلیا درست درس نمیدن درست رفنار نمی کنن الکی معلم شدن همش با پارتی بازی بوده خاطره خوبی از معلما ندارن

تو کتاب کفتارها از هیچ شیری به نیکی یاد نمیشه!⚔️

به خاطر اینکه علی رغم اینکه ادعای فرهنی بودن دارید ادبیات خوبی ندارین، دوازده سال بچه ها رو مورد توهین و فحاشی و تحقیر قرار میدین، سه روز در هفته کار می کنین به اندازه کسانی که تو گرمای پنجاه درجه سه ماه سه ماه دور از خانواده مشغول به کار هستند انتظار دارین حقوق دریافت کنین، تقریبا فک نکنم بیشتر از چهار پنج ماه در سال هم کار کنین... دلیل نفرت هم به خاطر اینکه اگر آ.پ درست و اصولی نیرو استخدام می کرد خیلی از کسانی که از نظر روانی و سواد صلاحیت داشتند پشت در استخدام نمی موندن و بچه های مردم عاشق مدرسه رفتن می شدن نه فراری

2810