2777
2789
عنوان

نسبت به پدرتون چه حسی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 38 پست
مادرم فوت شدن ده ساله و دیگه ازدواج نکرد . داداشم وبال گردنشه . داداشم معتادهنه غذای گرمی داره نه هم ...

الهییی .نمیتونی پیشش باشی ؟

برا ما داییم اینطوریه .

مادربزرگم ۳۰ساله شوهرش فوت کرده .۲تا پسر و ۳تا دختر دارع .دختراش اوکین ولی پسراش براش دردسرن .پسر اولیش بخاطز تریاکو اینا فوت کرد .پسر دومیشم خودکشی تدریجی داره میکنه فشنگ.شیشه مصرف میکنه و توهم میزنه‌.

برای بابات غذای گرم ببر . یا پرستار بگیر براص

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خبلی . حالم بد بود .بدترم شد . الهی😭 .کمبودش توی زندگی قرارع خیلب حس بشه .وابن واقعا بده من توی ...

عزیزم،میفهممت...انشالله پناهت خداباشه و توزندگی شخصیت رنگ آرامش ببینی

منم دوران سختی روسپری کردم ومیکنم...زیرظلمموکسی نیس ببینه

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
زندگیی قانون باور ها و معجزه های قشنگهزمان میره میگذره و شما رو بیش از هر زمانی دوس دارهچون بهش محبت ...

ب امیدخدا زنده ایم...خدا نگاهمون کنه

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود

رابطه ما و پدرمون خیلی جدی بوده و هست ولی پدرم برای ما چیزی کم نذاشت... تمام تلاششو کرد.. سختی  مالی و غیر مالی خیلی کشیدیم ولی ناشی از پدرم نبود.... خدا برای ما سالم نگهش داره و عمرشو زیاد کنه... 

عزیزم،میفهممت...انشالله پناهت خداباشه و توزندگی شخصیت رنگ آرامش ببینیمنم دوران سختی روسپری کردم ومیک ...

دورت بگردم همچنین .امیدوارم زندگیت، قشنگترین بشه و پر از ارامش و خوشبختی ..که اون سختی هارو بشوره ببره .

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍