2777
2789
عنوان

نسبت به پدرتون چه حسی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 38 پست

عاشقشم از بعد ازدواجم هم بیشتر از قبل دوستش دارم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دل مادرمو خیلی شکوند و اذیتش کرد ..هنوزم میکنه اینکارو‌.ولی ب عنوان پدر بهترین نقش رو بازی کرد .اما ...

چ تلخ کامنتا،پدرمنم فقط توشناسنامه پدر...دارم ولی نیست

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
مشکلاتش چیاست مثلادلم گرفت براش ..چراتنهاس

مادرم فوت شدن ده ساله 

و دیگه ازدواج نکرد . داداشم وبال گردنشه . داداشم معتاده

نه غذای گرمی داره نه همدمی نه خونه روشنی 

بعضی شبا عمیقا براش نگرانم و گریه میکنم 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
ایناحرفای پسرم میشه وقتی عقلش برسه...فعلا کوچیک...

وقتی بزرگ بشه نمونه کامل یه مرد میشه و پشت مادرش می ایسته عین کوه

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بابام همیشه بهمون ثابت کرده خانواده اصلیش ماییم و اونا فقط خواهر و برادرش اندنمونه یه مرد کامله

خدا حفظش کنه 

پدر من برعکس بوده همیشه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

پدرم خیلی خوبه شکر با خیلی چیزای مادرم ساخت

🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی می‌زده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...!‌ اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙.         کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!💛
وقتی بزرگ بشه نمونه کامل یه مرد میشه و پشت مادرش می ایسته عین کوه

عین پدرش ک بااخلاق سگ پدرش،الان بعدفوت پدرش فقط مادرش میبینه....وچشم مامدام خون...وباوجودسن کم(تقریبا۶سالشه)همیشه پشت منهوپدرش دوست نداره...خیلی غمگینم....

شب های هجر راگذراندیم وزنده ایم🍀 مارابه سخت جانی خوداین گمان نبود
قلبم فشرده شد

خودم متاهلم ‌ اما هفته ایی دو روز میرم خونه پدرم و تر تمیز میکنم براش غذا میزارم ‌ این کمترین کاریه که از دستم برمیاد . 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
چ تلخ کامنتا،پدرمنم فقط توشناسنامه پدر...دارم ولی نیست

اره خبلی . حالم بد بود .بدترم شد . الهی😭 .کمبودش توی زندگی قرارع خیلب حس بشه .وابن واقعا بده 

من توی خانواده ی پر ارامشی بزرگ نشدن هیجوقن . زندگیمون همش پر دعوا و کتک کاری و بحث های زیاد واینا بود و هست ‌‌.

و بدترین تاریخای زندگیمم ۶دی ۱۴۰۱ .۱۱فروردین ۱۴۰۲ و ابنا بوده ((الان دوتاشو دقیق یادمه.بقیش یادم نیست‌.)) .توی این تاریخا کتک کاری بالا گرفت و مادرم خودشو کتک زد و...

خانواده هیچ وقت برام کانون گرم زندگی نبوده ..مادرم جدا و پدرم جدا ادمای خوبی اند ولی کنارهم بدترین کاپل دنیان . بدترین

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  
خودم متاهلم ‌ اما هفته ایی دو روز میرم خونه پدرم و تر تمیز میکنم براش غذا میزارم ‌ این کمترین کاریه ...

خدا برای هم عزیز نگهتون داره

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

عین پدرش ک بااخلاق سگ پدرش،الان بعدفوت پدرش فقط مادرش میبینه....وچشم مامدام خون...وباوجودسن کم(تقریب ...

زندگیی قانون باور ها و معجزه های قشنگه

زمان میره میگذره و شما رو بیش از هر زمانی دوس داره

چون بهش محبت و عشق یک زن رو هدیه دادین ✨

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

2810