2777
2789
عنوان

واقعا میمیرید وقتی یکی باهاتون میاد حرف میزنه قضاوت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 48 پست
هیچی والا امروز ساعت ۷ اومدم تایپک زدم گفتم که یکی بیاد حرف بزنیم تو خصوصی بعد واقعا من ناراحت بودم ...

عزیزنم ذات آدم‌جماعت همینه ما فقط از دور میگیم لنگش کن خودت رو برا چرت و پرت هاشون اذیت نکن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما قضاوت نمی‌کنیمفقط نظرمونو میگیم

نظرتونو میگید وقتی نمیزارید طرف کامل حرفشو بزنه ؟

یعنی استانه تحملتون انقد پایینه که بدون فکر درجا باید جواب طرفو بدید بزارید طرف کامل حرف بزنه بعدش بشینید قضاوتونو کنید میدونی تقصیر ادماس که میان از شماها نظر میپرسن

عزیزنم ذات آدم‌جماعت همینه ما فقط از دور میگیم لنگش کن خودت رو برا چرت و پرت هاشون اذیت نکن

:) واقعا همشون همینن حتی فرصت حرف زدن نمیدن میدونی اشتباه از ماهاس که اینارو ادم میدونیم میاییم حرفامونو میزنیم

:) واقعا همشون همینن حتی فرصت حرف زدن نمیدن میدونی اشتباه از ماهاس که اینارو ادم میدونیم میاییم حرفا ...

آره عزیزم ،آدم از تنهایی بمیره بهتر از سرزنش،شنیدنه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
نه خوب بعضی ها عقده های خودشون رو هم یجوری باید بریزن بیرون دیگه و نکته ی دوم این که بعضی ها از هوش ...

افرین به نکته ی خوبی اشاره کردین ولی جدی نباید حرفامونو بهشون بگیم چون تهش مورد قضاوت ها قرار میگیری البته میدونی به قول شما باید زهره شونو بریزن میتونن بگن خانوم شمام اینجا اشتباه داشتی ها ولی خب نیست دیگه

آره من قضاوت نکردم یبار الان دارن کفن میکنن

اهان منظورت منه من اعصابم خورد شد برا همین ولی یه سریا واقعا خیلی رومخن زود قضاوت میکنن نمیزارن حرفتو بزنی بعدش نظرشونو بگن

شما برا خودتون ورداشتید عیب نداره ولی برو یه تایپک بزن بگو دارم به شوهرم خیانت میکنم صد نفر میان قضا ...

خب  بعضی از آدما پشت سر آدم زیاد حرف میزنن چرت و پرت میگن اینجا هم کسی کسیو نمی شناسه راحت هر حرفی زده میشه وگرنه همین قضاوت هایی که میشه رو در رو بگن مگه جرئت میکنن ؟

منم اگه بدونم کسی درک نمیکنه یا جایی درکم نمیکنن حرفایی میزنن که بجای اینکه همدلی کنن بدتر حالم و خراب میکنن با اون حرف نمی زنم

حالا اینجا یه محیط عمومی هس هر کسی اندازه درک و غیره جواب میده

خب بعضی از آدما پشت سر آدم زیاد حرف میزنن چرت و پرت میگن اینجا هم کسی کسیو نمی شناسه راحت هر حرفی ز ...

جمله اخرت قشنگ ولی جدی منم دیدم طرفم قضاوت کرد بیخیال شدم لغو زدم :) حتی نذاشت کامل حرفمونو بزنم میدونی ببخشید یه جوری رفتار کرد انگار من ادم خرابی چیزی هستم:) انقد درد ناک بود

هیچی والا امروز ساعت ۷ اومدم تایپک زدم گفتم که یکی بیاد حرف بزنیم تو خصوصی بعد واقعا من ناراحت بودم ...

اون نفهم بوده بعد تو طرف و نمی شناسی که اون حس تورو درک نمیکنه؟

بعضی مواقع ناراحتیمونو نزدیک ترین فرد زندگی آدم درک نمیکنه از کسی که نمی شناسم چه انتظاری باید داشته باشم

افرین به نکته ی خوبی اشاره کردین ولی جدی نباید حرفامونو بهشون بگیم چون تهش مورد قضاوت ها قرار میگیری ...

حرف نزدن با بعضی ها خیلی بهتر از حرف زدنه ! 

این که حرفی رو می‌شنویم ناراحت میشیم 

مقصر خودمون هستیم به نظرم ! 

چرا؟ 

چون ک شناخت کافی از طرف پیدا نکردیم 

میایم حرف های خصوصی یا حرفایی در مورد خودمون رو می‌زنیم 

خوب اونم شخصیت خوبی نداری یا اصلا بلد نیست 

چیزی میگه که ناراحت میشیم 

مقصر خودمون هستیم ! 

یا مثلاً مخصوصا شما دخترا 

اون دسته ای که مهربون هستید 

فکر میکنید همه مثل خودتون هستند که دلشون نمیاد ناراخت کنند کسی رو . .. 

یجوری ضربه میخورید که جاش شاید خوب هم نشه 

تو این دنیا انسان هایی با ظاهر زیبا و شخصیت پلید کم نیست 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
اون نفهم بوده بعد تو طرف و نمی شناسی که اون حس تورو درک نمیکنه؟بعضی مواقع ناراحتیمونو نزدیک ترین فرد ...

اره اتفاقا فهمیدم نباید بیام اینجا و انتظار درک شدن داشته باشم چون همشون از فرهنگ های متفاوت و سواد های متفاوت هستن :) ولی حرفش واقعا بد بود 

اره اتفاقا فهمیدم نباید بیام اینجا و انتظار درک شدن داشته باشم چون همشون از فرهنگ های متفاوت و سواد ...

من خودم از نزدیک ترین کسانم 

دوستانم ضربه خوردم با اینکه مدت زیادی باهاشون بودم

2810