2777
2789

من یه دوست پبدا کردم دانشگاه سر گروه بندی کلاسا که از الهیه تهران میاد و خب وضع مالی منم اگه تاپیکای قبلیم همینجا رم ببینید مشخصه💔😂 امروز سر کلاس اینشکلی بود که یه ایفون 13 پرومکس دستش بود بعد یهو غرغر کرد که وای این گوشیه داداشمه خیلی اشغال و مزخرف و قدیمیمه واسه خودمو بردم تعمیر😐 منم همون لحظه گوشی خودمو زیر جزوه قایم کردم نبیندش یوقت💔🧑‍🦯‍➡️ یا مثلا بجای سلف هر روزززز از اسنپ فود سفارش میده هر پرس غذام بالای 300 هر روزااا هر روز الانم اومده اینجا خونه اجاره کرده بعد من مبرم سلف اینشکلیه که معده‌‌شما چجوری میتونه غذاهای ۱۰‌تومنی سلفو تحمل کنه🤝 و خب من هعی سعی میکنم ازش فاصله بگیرم ولی هعی میچسبههه به من و تنها و غریبم هست اینجا هعی مدام میگه تو تنها دوست منی خیلی خوشحالم باهم جور شدیم و اینا ولی من خیلیییی حس بدی میگیرممم خیلییی حس میکنم همش داره تخریبم میکنه غیر مستقیم و دلمم براش میسوزه از یه طرف چون مهربونم هست همزمان کلی تعریف میکنه ازم که چقدر درست خوبه چقد خوشگلی چقد چشت فلانه چقد صدات قشنگه بعد همین میگم اخی چه دختر خوبیه تعریف میکنه ازم یهو دوباره یه حرکت تحقیر آمیز دیگه میزنه 

منم واقعا اعصابم خیلی ضعیف شدهه الان درگبر دادگاه مامانم و بابامم حس میکنم هر لحظه ممکنه پاچشو بگیرم🗿

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

قشنگ درکت میکنم. منم همکارام همینجورین. خونه شمال شهر سفرخارج همه چی اوکی. ولی من متوسطم. ولی خیلی خوش اخلاق و مهربونن . بعد من هی سوتی میدم قیمت لباسام . بعدش اعصابم خورد میشه ک چرا راستشو گفتم. 

قشنگ درکت میکنم. منم همکارام همینجورین. خونه شمال شهر سفرخارج همه چی اوکی. ولی من متوسطم. ولی خیلی خ ...

وای اره دقیقاااا🫠

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید