2777
2789

از من پول گرفته حدود ۱۳ تومن پارسال ک فیلمبرداری عکس برداریمو کنن گفت کاراتو با همین مقدار میکنم

الان میگ پرینت عکس پولش جداست تدوین فیلمم پولش جداست البوم پولش جداست   ۲۳ تومن بابت پرینت عکسا چک گرفت

فیلما و عکسا هم نمیده هی بهونه میاره

من ۱۳ تومن دادم ک مدلش بشم برا قشنگی هاردش؟؟؟؟

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره جداس

البته من عروسیم پارسال بود قیمتای الانو خبر ندارم

ولی هزینه ای که گرفت بابتش کل فیلم و عکسا رو تو هارد بهمون داد

آلبوم و.... جداس هزینش

اما خب تو قراردادتون ببین چی نوشته

اون تو مینویسن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

قبلش در مورد این موارد صحبت نکردید؟ یعنی توی برگه قرارداد که امضا میشه همه این موارد معمولا ذکر میشه، اگر صحبت کردید و ایشون دارن دبه میکنن میتونید شکایت کنید

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 
قبلش در مورد این موارد صحبت نکردید؟ یعنی توی برگه قرارداد که امضا میشه همه این موارد معمولا ذکر میشه ...

اره توش هم البوم نوشت هم فیلمبرداری همه چی نوشت  ی سری چیزا هم خودم تو قرار داد اضافه کرده بودم

ولی به ما قراردادی نداده دست خودشه قرارداده

.

من زمان ازدواجم کلش شد ۲ میلیون 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
اره توش هم البوم نوشت هم فیلمبرداری همه چی نوشت ی سری چیزا هم خودم تو قرار داد اضافه کرده بودمولی ب ...

معمولا یه نسخه از برگه قرارداد پیش شما باید باشه یکی هم پیش خودشون! چقدر بده که توی این اوضاع اقتصادی یه عده کاسبیشون شده از جیب مردم دزدیدن

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است.