2777
2789
عنوان

بنطررتون باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 40 پست
خط آخرت جدی میگی؟؟؟وای این اندو..چیه میگی..من خر اهل خدا و پیغمبرم

عزیزم اگه این کار خیلی تکرار بشه باعث دلسردی روابط زناشویی و آندومتریوز میشه ..نگران نباش ... آندومتریوز یعنی رشد سلول های رحم خارج از خود رحم ، در محیط لگن 

.‌‌‌ولی تورو خدا نگران نشیا ..... اگه این کار را خیلی تو پریودی انجام بدی ممکنه احتمالش کمه که این مشکل برات پیش بیاد ...... اصلا هم نگران. نباش انسان جایز الخطاست خدا را بازگشت رو برای همه ما باز گذاشته ... همه ما تو زندگیمون اشتباهاتی داشتیم .. امشب از خدا طلب بخشش کن و دیگه هم بهش فکر نکن ... خدا تو رو بخشیده ... خودت هم خودت رو ببخش .... مطمئن باش مشکلی برات پیش نمیاد از امام زمان کمک بخواه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ت پریود؟بعد دوباره خون بیا طوری نی ؟یعنی الان جنابت کنم...۵ روز دیگ حیض فقط؟مگارمک

راستش احکام دقیقش را نمیدونم عزیزم ... ولی سعی کن زودتر غسل جنابت را انجام بدی چون تا وقتی غسل نکردی حس کسلی و عصبی و سنگینی اش روی دوشته

عزیزم اگه این کار خیلی تکرار بشه باعث دلسردی روابط زناشویی و آندومتریوز میشه ..نگران نباش ... آندومت ...

خاک ت سر من...ممنون از راهنمایی...حقمه حتی سرطان رحم بگیرم...هیچکس مث من خر نی..

برم الان غسل چی کنم ت پریود ۳..

دعا کن واسم پاک بشم..میلم زیاده دست خودم نی..کنکوری ام 

خاک ت سر من...ممنون از راهنمایی...حقمه حتی سرطان رحم بگیرم...هیچکس مث من خر نی..برم الان غسل چی کنم ...

عزیز دلم خدا نکنه ... این چه حرفیه گلم ... قدر خودت رو بدون دختر ... مثلاً اگه یه میلیون  بار این کارو بکنی ممکنه آندومتریوز بگیری که خیلی‌ها دارن و این که اسمش سرطان رحم نیس خدایی نکرده آندومتریوز که سرطان نیست.... اصلا نگران نباش عزیزم ... همین که از این کار بدن میاد یعنی پشیمانی و خدا تو را بخشیده .. پس چرا خودت ، خودتو نمیبخشی ؟؟ .... تو دختر پاکی هستی . بنده خوب خدایی ، خدا دوستت داشته که ذاتت اینقدر پاکه .... این کار هم دست خودت نیست بهش عادت کردی ، برو تو سایت داداش رضا خیلی راهنمایی کرده در باره این موضوع ...... هروقت این افکار اومد سراغت برو آب سرد بزن به صورتت و همونجا چندتا حرکت ورزشی انجام بده .... سعی کن همیشه وضو داشته باشی .. سرت را گرم کن و سعی کن هیچوقت بیکار یا تنها نشی ... خدا کمکت می‌کنه ... خدا ستارالعیوبه ... دیگه هیچوقت به خودت ناسزا نگو ... قدر خودتو بدون

عزیز دلم خدا نکنه ... این چه حرفیه گلم ... قدر خودت رو بدون دختر ... مثلاً اگه یه میلیون بار این کا ...

ممنون عزیزم اروم شدم با حرفاتون...خدا خیرتون بده..دعا کن برام واقعا سخته...بازم ممنون.. رفتم‌ حموم نیت غسل داشتم و گفتمم ولی ببخشید عورت خونی بود میگن نمیفته ولی مهم این بوده من رفتم روحم پاک بشه سنگینی خیلی دارع واسم..حالم داشت بد میشد واقعا🥲🥲..حالا باز پاک شدم ی غسل کلی میکنم ب دو نیت..ب خودمم قول دادم دیگ از این کارا نکنم..میترسم..من نمیگم خوبم..ولی هر روز اول صب سلام میدم امام زمان و حسین ..نماز..دعا چله..ولی گناهه دیگ..متاسفانه گاهی میشه..ولی دیگ حتی برا خودمم شده انجام نمیدم چون من تا. حال دوست پسرم نداشتم ی بلا سر خودم بیارم کسی باور نمیکنه ک میدونی چی میگم...اش نخورده دهن سوخته میشم..از طرفی قلب امام زمان میشکنم..دیگ دعام نمیکنه.. خیلی پشیمون شدم..امیدوارم خدا ببخشه منو..💔💔💔

ممنون عزیزم اروم شدم با حرفاتون...خدا خیرتون بده..دعا کن برام واقعا سخته...بازم ممنون.. رفتم‌ حموم ن ...

عزیزمی .. قربونت گلی 😍😍😍 اختیار داری عزیزم .. کاملا از صحبت هاتون فهمیدم که دختر با اصالت و با ایمانی هستید انشالله خدا حفظت کنه برای پدرمادرت ... خیلی خوبه که تو این دوره زمونه و تو این سن ،  دلت امام حسینیه .... مطمئن باش همون امام حسین (ع) تو همه مراحل زندگیت دستت رو میگیره و کمکت می‌کنه ... امیدت رو هیچوقت به خدا از دست نده ... تو رو خدا برای دختر منم دعا کن گلی 

عزیزمی .. قربونت گلی 😍😍😍 اختیار داری عزیزم .. کاملا از صحبت هاتون فهمیدم که دختر با اصالت و با ای ...

قربون شما چشم اگ لایق باشم...ممنون...ان شاءالله دخترتون عاقبت به خیر بشه..🥰🥰🥰