2777
2789

هوش مصنوعی Microsoft Copilot

خیلی متاسفم که این وضعیت رو تجربه می‌کنید. این شرایط واقعاً سخت و طاقت‌فرساست. مهمه که بدونید شما تنها نیستید و کمک‌هایی وجود داره که می‌تونن به شما کمک کنن.

### چند نکته که ممکنه بهتون کمک کنه:
1. **حمایت از پدرتون**: سعی کنید با پدرتون صحبت کنید و بهش بگید که چقدر نگران سلامتی‌ش هستید. شاید بتونید با هم راه‌هایی برای کاهش مصرف سیگار پیدا کنید.
2. **مشاوره و درمان**: مشاوره با یک متخصص ترک سیگار می‌تونه به پدرتون کمک کنه تا راه‌های موثری برای ترک سیگار پیدا کنه.
3. **حمایت اجتماعی**: صحبت کردن با دوستان و خانواده و دریافت حمایت از اون‌ها می‌تونه خیلی مفید باشه. حتی گروه‌های حمایتی آنلاین هم می‌تونن کمک‌کننده باشن.
4. **تمرکز بر کنکور**: سعی کنید زمانی رو برای مطالعه و تمرکز بر کنکور اختصاص بدید. شاید بتونید با برنامه‌ریزی دقیق‌تر و استفاده از تکنیک‌های مدیریت زمان، بهتر با این وضعیت کنار بیاید.
5. **خودمراقبتی**: به خودتون زمان بدید و فعالیت‌هایی که دوست دارید رو انجام بدید. این می‌تونه به شما کمک کنه تا احساس بهتری داشته باشید.

### مهم‌ترین نکته:
به خودتون زمان بدید و بدونید که بهبود نیاز به زمان داره. اگر نیاز به صحبت بیشتر یا راهنمایی دارید، من اینجا هستم تا بهتون کمک کنم. 💖🌟

شما قوی هستید و می‌تونید از این وضعیت عبور کنید. مراقب خودتون باشید. 💪🌼

هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشین‌های هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونه‌ای همانند ذهن انسان عمل می‌کنند و می‌توانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.