2777
2789
عنوان

غیرتی شدن پارتنرتون رو توی رابطه ی لانگ دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 78 پست
نه 😐

پیامتو چرا پاک میکنی خانوم خجالت می‌کشی پیام بدی؟😂😂(اونی که اشتباهی گفت لانگ یعنی رابطه طولانی)

اینو گفتم نگین دیوونس با خودش حرف میزنه

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸
آرهخواستگار میومد غیرتی میشدرژ صورتی میزدم غیرتی میشدتو تاکسی بین مردا عقب می‌شستم غیرتی میشد

از کجا میدونس اینارو

شما بهش میگفتی؟

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میدونس ایناروشما بهش میگفتی؟

خب روزانه حرف می‌زدیم دیگه

تعریف میکردم براش

خودمم یکم کرم داشتم البته 😆

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

ازتون خواهش میکنم بیشتر از این وام واژه اونم ی این بیریختی وارد زبان نکنید  بیهویتی کسی رو باکلاس نکرده و نمیکنه وقتی بافرهنگ و باکلاس میشید که بتونید هویت ایرانی رو گسترش بدید نه اینکه ب این ارزوتی نابودش کنید

بنظرم اگه اولای رابطس بیخیال شو من ۳ سال بودم منو با بدترین کارا ازار داد تموم کردیم دیگه

شدید بهش اعتماد دارم خدا کنه ضد حال نزنه

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
خب روزانه حرف می‌زدیم دیگهتعریف میکردم براشخودمم یکم کرم داشتم البته 😆

اره خب چون توی این رابطه زیاد نمیتونی غیرتی شدن و حساسیت طرف رو ببینی گاهی مجبور میشی کرم بریزی

دوست بودیم ولی این لانگ اینا نه الان دیگه عقد کردیم در کل آدمی نیست که گیر بیخودی بده چون می‌دونه من بابت این رفتار ها ذوقی ندارم و خوشم نمیاد 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
2810