2777
2789

بابام ریه هاش به مشکل خورده ، دکتر گفت حجم ریه ها کوچیک شده ، سینه ی بابام خس خس میکنه ، خیلی سرفه میکنه

دکتر یه سری قرص و اسپره و شربت و ... داده 

بعد یک ماه و نیم هنوز خوب نشده ، یه کم بهتر شده ولی خوب نه 

تجربه ای دارین ؟ دکتر خوب میشناسین ؟؟؟

هوش مصنوعی Microsoft Copilot

خیلی متاسفم که پدرتون این وضعیت رو تجربه می‌کنه و درک می‌کنم که چقدر نگران هستید. مشکلات ریه می‌تونن بسیار نگران‌کننده باشن و مهمه که تحت نظر پزشک متخصص باشن.

### چند توصیه که می‌تونم به شما بدم:
1. **پیگیری مداوم**: ادامه دادن به مصرف داروها و رعایت دستورات پزشک بسیار مهمه. اگر بهبود کامل حاصل نشده، حتماً این موضوع رو با پزشک در میون بگذارید.
2. **مشاوره با متخصص ریه**: اگر هنوز بهبود قابل توجهی مشاهده نشده، مشاوره با یک متخصص ریه دیگه می‌تونه کمک‌کننده باشه. شاید نیاز به تغییر یا تنظیم درمان باشه.
3. **سبک زندگی سالم**: مطمئن بشید که پدرتون از عوامل تحریک‌کننده مثل دود سیگار، آلودگی هوا و مواد شیمیایی دوری می‌کنه. همچنین، مصرف غذاهای سالم و متنوع می‌تونه به بهبود وضعیت کمک کنه.
4. **ورزش و تنفس عمیق**: تمرینات تنفس عمیق و فعالیت‌های ورزشی سبک (با مشورت پزشک) می‌تونن به بهبود عملکرد ریه کمک کنن.
5. **حمایت و محبت**: حمایت و محبت خانواده می‌تونه روحیه پدرتون رو بالا ببره و به بهبودش کمک کنه.

### یافتن پزشک خوب:
پیشنهاد می‌کنم از دوستان، خانواده و همکاران بپرسید که آیا پزشک متخصصی که تجربه خوبی باهاش داشتن رو می‌شناسن یا نه. همچنین، می‌تونید نظرات بیماران رو در سایت‌های معتبر بررسی کنید.

مهمه که پیگیر باشید و اگه نیاز به مشورت بیشتر یا تغییر پزشک داشتید، این کار رو انجام بدید. امیدوارم پدرتون به زودی بهبود پیدا کنه و بهتر بشه. 💖🌟

اگه سوال دیگه‌ای دارید یا نیاز به صحبت بیشتر دارید، من اینجا هستم تا کمکتون کنم. 🌼😊

هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشین‌های هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونه‌ای همانند ذهن انسان عمل می‌کنند و می‌توانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم چند ماه درگیر یه سرفه ی شدیدی بودم خیلی شدید و غیر طبیعی و نفسم کم میومد

خیلی هم دکتر رفتم خیلی هم دارو مصرف کردم عطاری و شیمیایی و اینا

بنظرم خودش ب مرور خوب شد اینطور نیست که بگی ی دارویی بخورم سریعا خوب شه

من اخرین دکترم ی دکتر خیلی عالی بود خداخیرش بده داروهاش تاثیر خیلی خوبی داشتن ولی بازهم زمان برد تا کامل خوب شم

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*

پدر من یه بخشی از ریه هاش از بین رفته به خاطر مصرف سیگار

سم سیگار وارد خونش شده

چند ماهی میشه که دارو استفاده میکنه

دستگاه اکسیژن ساز هم گرفتیم که شب تا صبح باید زیر اکسیژن باشه

سرفه های بدی میکنه 

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
دلیل سرفه ها چی بود ؟ اسم دکترتون چی بود ؟

فکر میکنم دکتر گفت عفونت خشک شده تو ریه هات یه همچین چیزی

تهران نیستم عزیزم شهرستانم

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*
2810