2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی دبیری

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 91 پست
چه خوبآفرین به شماچه رشته ایی بودیدزیاد خوندید

تربیت بدنی ..آره زیادترازاون چیزی ک فکرشوکنی خوندم

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه خوبآفرین به شماچه رشته ایی بودیدزیاد خوندید

فدای تو قسمت شما ان شا الله. 

ولی اینم بگم کفش آهنین میخواد و پشتکار 

لطفادعاکنیدسال آینده بتونم انتقالی بگیرم بریم شهرخودمون به خدا نمیتونم اینجابمونم 😭 . مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج ♥خدایاشکرت♥

من که مدرکم دیپلمه و ۲۸ سالمه میتونم شرکت کنم؟خیلی دوستدارم معلم بشمولی همه درا به روم بستس

نه حداقل مدرک لیسانس 

میتونی بری جهاد دانشگاهی ،کلاسای مربی مهد شرکت کنی 

معلم پیش دبستانی بشی

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

عزمزمه تو رو خدا پی وی پیام دادم برام بفرستین خیلی نیاز دارم ب شغل مادر دو بچه ام خرج خونه نداریم.

عزیزدلم چشم. منم بشدت ب این شغل نیازداشتم ودارم. الانم توسختی ام خیلی. توروخدا دعام کن دعاکن که مشکلات زندگیم برطرف شه شوهرم خوب شه زیاداینجانمونیم بتونیم برگردیم شهرمون

فدای تو قسمت شما ان شا الله. ولی اینم بگم کفش آهنین میخواد و پشتکار

گآن من امسال پرورشی شرکت کردم خییییلی هم خوندم تقریبا تمام منابع کتاب خوندم اونم دوبار با کلی تست

اما چند روز قبل آزمون جا زدم کم اوردم

چون دخترم خیییلی اذیتم می‌کرد نمیذاشت بخونم منم کلا قید آزمون زدم و حتی سرجلسه آزمون نرفتم

ولی الان پشیمونم میخوام انشاالله دوباره شرکت کنم

عزیزدلم چشم. منم بشدت ب این شغل نیازداشتم ودارم. الانم توسختی ام خیلی. توروخدا دعام کن دعاکن که مشکل ...

عزیزم من بچه شیر میدم.دو تا بچه شیز ب شیز دارم بخدا با تمام توانم دعا میکنم برات.ببین دیگه چقدر نیاز دارم ک با دو تا بچه مجبورم برم سر کار .خیر ببینی ایشالا انتقالات مطمئنم جور میشه

گآن من امسال پرورشی شرکت کردم خییییلی هم خوندم تقریبا تمام منابع کتاب خوندم اونم دوبار با کلی تستاما ...

کاش شرکت میکردی. آموزگاری خیلی آسوووووون بود پرورشی هم خیلی خوب بوده اما دبیری فوق العاده سخت بود. من لطف خدابود ک قبول شدم.

نه حداقل مدرک لیسانس میتونی بری جهاد دانشگاهی ،کلاسای مربی مهد شرکت کنی معلم پیش دبستانی بشی

اینجاییکه ساکنم جهاددانشگاهی نداره خوده تهران داره ک کلی ازم دوره.باید حضوری هم شرکت کنم.ناامید شدم

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
گآن من امسال پرورشی شرکت کردم خییییلی هم خوندم تقریبا تمام منابع کتاب خوندم اونم دوبار با کلی تستاما ...

چقدر حیف کردی تلاشتو 

اون اخرا خیلی مهمه کم نیاوردن چون فشار روحی و استرس اینا همزمان هست با خستگی

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

سنت کمه بخون تا ۳۲میتونی مدرکتو بگیری...بعدشم تا ۴۰سال فرصت داری

پشتوانه مالی ندارم برای دانشگاه رفتن و مدرک لیسانس گرفتن

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
کاش شرکت میکردی. آموزگاری خیلی آسوووووون بود پرورشی هم خیلی خوب بوده اما دبیری فوق العاده سخت بود. م ...

اره به نظر خودمم اگه آزمون میدادم احتمال قبولیم زیاد بود

ولی حیف که بد موقع کم اوردم

شما تک ظرفیتی قبول شدی

2810