2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی دبیری

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 91 پست
منم می خوام برای اموزگاری امتحان بدم.منظورتون از بومی چیه؟مگه شوهر و فرزند چقدر امتیاز داره؟

فک کنم منظور اینه ک ده سال توی اون شهر بوده باشی 

نمیدونم ولی میدونم امتیاز داره

منم شنیدم مصاحبه ش پارتی بازیه و بیشتر حوزویا قبولن و خانواده های بشدت مذهبی!چندنفرم میشناسم۳تا۴میلی ...

اینجوری نیست شما تلاش کن🥰نتیجه میگیری 

دعا کنید یه روزی منم‌معلم‌بشم   🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بومی یعنی تو شهر خودت بخوای کار کنی که البته به مرکز استان تعلق نمیگیره امتیازشم ۴۰ تاس حداقل ولی شو ...

مچکرم پس بومی ندارم نمیدونستم مرکز استان رو شامل نمیشه😂

منم شنیدم مصاحبه ش پارتی بازیه و بیشتر حوزویا قبولن و خانواده های بشدت مذهبی!چندنفرم میشناسم۳تا۴میلی ...

واس سال بعد میگن معلم خیلی کمه کمبود دارن...پس دلسرد نشو بخون توکل بر خدا..اینقدر امیدوار شدم ک چی 

منم شهرستان درس خوندم واس همین بومی حساب میشم دوتا بچه ومتاهلم..پارسال قبول نشدم شل گرفتم..

منم دوتا بچه دارم.ولی خیلی ساله دور بودم.واقعا فکر میکنم توان خوندن را دیگه ندارم.این ازمونم مثل کنکوره که مثلا ریاضی را اصلا نزنی ولی یه درس دیگه را خوب بزنی قبول شی؟

منم دوتا بچه دارم.ولی خیلی ساله دور بودم.واقعا فکر میکنم توان خوندن را دیگه ندارم.این ازمونم مثل کنک ...

آره تخصصی هارو بخونی قبولی ۴تا کتابه..بومی داری ؟اگ ن عمومی هم خیلی آسونه باعمومی

2810