2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر دوست داشته باشن هر کاری کنی میفهمن خوبم میفهمن و دوست دارن ولی اگه دوست نداشته باشه و ادای دوست داشتنو در بیارن وقتی ناراحتی خودشونو میزنن به اون راه که نفهمیدن گاهی حتی یکاری میکنن تو مقصر بشی ازسر خودشون باز کنن

میفهمه ناراحتم ولی خب عادیه براش یعنی نمیدونه باید کاری کنه مثلا فکر می‌کنه خودشم که وقتی ناراحت میشه دوباره خودش خوب میشه منم مثل خودشم خودم خوب میشم مثلا انگار زخمه فلانه خره 😐کیک تو فر نیست مرد حرکتی کن همه چی رو دست زمان نسپار

گاهی خسته از تنگُ نابلد دریاییم؛
نمی فهمن. مردا به اندازه ی زنا تیز نیستن. ساده تر و تک بعدی هستن.

مردا اصلا ساده نیستن اصلا اینو مردسالاری تو کلتون کرده که مردا ساده ان 

مردا کلاهببرداریهای کلان میکنن اختلاسهای کلان میکنن همچیو خوب میفهمن فقط بنفعشون نباشه اهمیت نمیدن خودخواه وخودشیفته 

واقعا نمی‌فهمن حتی اگه مستقیما بگی هم ممکنه نفهمن

میفهمن خوب هم میفهمن بنفعشون نیست خودشونو میزنن به نفهمی 

یبار شوهرم داشت به یکی از دخترخاله هاش تیکه مینداخت بهش گفتم ناراخت میشه گفت بشه میخوام اتفاقا ناراحتش کنم ،ولی بقیه فکر میکردن شوهرم حالیش نیست دختر خالش ناراحت شده انقدر سیاست مدارن