2777
2789
عنوان

تولد دخترم ایده بدین💜💓🩷🧡

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 53 پست
اره ، ولی صرفا برای هدیه نیست ، موسیقی ، راه جدیدی در زندگی ایجاد نمی کنه ، اما با تقویت قوای تخیل ، ...

موسیقی آرامش بخش هم هست خیلی رو یادگیری تاثیر میذاره 

مرسی بابت راهنماییتون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه مادریییی کیف کردم والا دوره زمونه نا این چیزا نبود انقدر دنیا تغییر کرده همه چیز اومده من میبینمش ...

عزیزم من خودمم از بچگی تا حالا هرسال تولد گرفتم دوس دارم واسه بچمم بگیرم 😍

عزیزم من خودمم از بچگی تا حالا هرسال تولد گرفتم دوس دارم واسه بچمم بگیرم 😍

منم میگرفتن برام اما خب دیگه… 

الان داداشم دیقا مثل شماس ما یه سال تولد کوچولو بگیریم با داییم و اینا انقدررر خوشحال میشه 

دم شما گرم 

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣بگو تا باشه از این ندادن ها من داداشم کلاس سومه اون ببینید انقدررر میخوره جدیدا که اصن وحشتناک مادرم براش ۲ بشقاب غذا میریخت گریه و قهر ، با پدرم تماس میگرفت میگفت مامان نمیذاره بیشتر از ۲ بشقاب ناهار یا شام بخورم😂 

حالا مادر من به زور و دعوا و دارو به زور من شدم ۵۰ کیلو 

مامانم میگه من باید به زور قاشق و بذارم داخل دهان یکیش به زور بشقاب رو از جلوی یکیش بردارم 

کلا بچه ها خیلیی دوست داشتنی و نازن باید یکم صبر داشته باشی برای زندگی ،تربیتشون🥲🤍

الانم فیلمی کتابی قصه ایی چیزی براشون بخون با هم عشق دنیا رو کنید دو روز دیگه همه ی اینا تموم میشه بچه ها میرن پی درس و مشق و اینا

🖤🤍https://abzarek.ir/service-p/msg/1975701

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣بگو تا باشه از این ندادن ها من داداشم کلاس سومه اون ببینید انقدررر میخوره جدیدا ...

این اصلا زیاد غذا خور نیست الکی میگه نونو انداخته اون طرف داره مسخره بازی در میاره بزور باید بهش غذا بدی واسش سیب زمینی سرخ کردم هیچیشونخورد 

2810