2777
2789

طوسیش خیلی قشنگه

میشه نفری یه صلوات مهمونم کنین نذرم قبول شه:)🪽✨️در من انگار کسی در پی انکار من است؛یک نفر مثل خودم تشنه ی دیدار من است..:)و من فکر میکردم مرگ ظاهر ماجرا بود،آنچه مارا می کشت زندگی بود.حتی لایِ حقیقتاتون نَبود صِداقَتی!هزار رویا کشته میشه تا یاد بگیری زندگی رویایی نیست.کسانی که به زندگی دیگران نور می بخشند روزی خورشید خواهند شد،،،عشق میکردن از"زمین خوردنم"حالیم نبود.این جامعه آلوده است به لکه های عقده..!عمق خاطراتت سیو کن منو:)چرا گذاشتی یه ایران تستت کنن؟بهم گفتن هیچوقت نمیتونی تا اونجا برسی؛درست گفتن من * خیلی جلوتر*رفتم،،من تورا آنگونه می پنداشتم که انگار خود من بودی.!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سومی

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

ببخشید ولی عکس از بغل انگار دوتا آستین چسبوندن به لحاف

دقیقا اینا خیلی خیلی چاق نشون میدن من خریدم پس دادم

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

2810