2777
2789
عنوان

چرا بعضی طلافروشا انقد هیزن❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 25 پست
چجوری مثلا

تو توی مغازه ای باشی بیرونو نگاه نمیکنی؟ رهگذر هارو نگاه نمیکنی چشماتو میبندی مثلا؟  خیلی طبیعیه یکی از جلوت رد بشه نگاهش کنی

*آنی که از آدابِ ادب کرده سقوط*پاسخ چه دهی بهتر از اخلاق و سکوت*
بعد ببخشید وقتی شما نگاهش نکنی چطوری زل میزنه تو چشات ؟ خب نگاهش نکن اونم تو چشاتو نبینه وقتی هیزه

مردا نگاه زن ها رو به منظور برمیدارن مخصوصا اینکه چند بارم تکرار بشه بهتره تمام تلاشت رو بکنی سرتو بالا نگیری سریع رد بشی بری ... اونم بی خیال میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردا نگاه زن ها رو به منظور برمیدارن مخصوصا اینکه چند بارم تکرار بشه بهتره تمام تلاشت رو بکنی سرتو ب ...

درسته عزیزم 

چند بار به طلاهاش نگاه کردم اونم دیگه نگاه نمیکنم اشتباه از من بود

نگاه معمولی نیست از رو هیزیه

از رو هر چه که باشه مهم نیس نگاش نکن چندمدت پیش یه راننده اسنپی اینشو تنظیم کرد رو صورت من که مثلا دید بزنه فکر اینم نکرد گزارش میزنم واسه خودش چشم تو چشم من شد منم بار سوم خودمو مشغول گوشیم کردم اونم تا اخر مسیر ول کن نبود پررو

لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظیم" خداى عزوجل به خاطر آن هفتاد نوع بلا را از انسان دور مى‌گرداند