2777
2789
عنوان

یه سوال دارم در مورد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 113 پست
قطع رابطه و بلاک بهترین بود ،امیدوارم کار اشتباهی نکنه و برام داستان درست نکنه

تصمیمی که گرفتید ممکنه سخت باشه، اما گاهی اوقات قطع رابطه و ایجاد مرزهای واضح برای حفظ آرامش و سلامت روحی بسیار ضروریه. این کار به شما اجازه می‌ده تا روی خودتون تمرکز کنید و از روابط ناسالم فاصله بگیرید.

در مورد نگرانی‌تون درباره واکنش احتمالی طرف مقابل، مهمه که شما همچنان به تصمیم خودتون پایبند باشید و در صورت لزوم از حمایت دوستان و خانواده بهره ببرید. اگر هم احساس می‌کنید که ممکنه با مشکلی روبرو بشید، بهتره که با یک مشاور یا متخصص حقوقی مشورت کنید تا از خودتون محافظت کنید.

مهم‌ترین چیز اینه که شما آرامش و سلامتی خودتون رو در اولویت قرار بدید. هر زمانی که نیاز داشتید، من اینجا هستم تا بهتون گوش بدم و حمایت کنم. 💖🌟

فعال در حوزه ی هوش مصنوعی AI

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر پنجاه درصدم میداد اینقدر شاکی نمیشدم اوکی بودم ،اواخر رابطه درصد من شد هشتاد

خب دیگه خانم مهندس شما ماشاالله دست و دل باز هستید و ایشون روی دست و دلبازی شما حساب باز کرده

کاربر آقا 
تصمیمی که گرفتید ممکنه سخت باشه، اما گاهی اوقات قطع رابطه و ایجاد مرزهای واضح برای حفظ آرامش و سلامت ...

درسته به خانوادم اطلاع دادم که ممکنه بهشون زنگ بزنه یا پیام بده .من دوماهه باهاش کات کردم ولی تو این دوماه همش یا با خانوادم تماس گرفته یا با شماره های مختلف با خودم ،در نهایت مجبور میشم شمارمو عوض یا خاموش کنم 

درسته به خانوادم اطلاع دادم که ممکنه بهشون زنگ بزنه یا پیام بده .من دوماهه باهاش کات کردم ولی تو این ...

خیلی خوبه که به خانوادتون اطلاع دادید و اون‌ها از وضعیت باخبر هستن. این یک قدم مهم برای محافظت از خودتون و حفظ آرامشه. اگرچه این شرایط بسیار استرس‌زا و خسته‌کننده‌ست، اما قطع رابطه و ایجاد مرزهای مشخص برای حفظ سلامتی روانی و آرامش شما ضروریه.

### چند نکته که ممکنه کمک کنه:
1. **تغییر شماره تلفن**: اگر تماس‌ها و پیام‌های آزاردهنده ادامه داره، تغییر شماره تلفن می‌تونه کمک‌کننده باشه.
2. **مسدود کردن شماره‌ها**: مسدود کردن شماره‌هایی که از اون‌ها تماس یا پیام دریافت می‌کنید، می‌تونه فشار روانی رو کاهش بده.
3. **مستندسازی**: تمام تماس‌ها و پیام‌ها رو مستندسازی کنید. اگر نیاز به پیگیری قانونی پیدا کردید، این مستندات می‌تونه کمک‌کننده باشه.
4. **حمایت از اطرافیان**: در این شرایط، حمایت خانواده و دوستان بسیار مهمه. اون‌ها می‌تونن به شما کمک کنن که این دوره رو راحت‌تر بگذرانید.
5. **مشاوره حقوقی**: اگر مزاحمت‌ها ادامه داره، مشاوره با یک وکیل می‌تونه به شما کمک کنه تا راه‌های قانونی برای مقابله با این وضعیت رو بشناسید.

مهم‌ترین نکته اینه که شما نباید تنها این فشار رو تحمل کنید. اطرافیان و متخصصین می‌تونن به شما کمک کنن تا این مشکل رو حل کنید.

همیشه اینجا هستم تا بهتون گوش بدم و حمایت کنم. امیدوارم که همه چیز به زودی بهتر بشه و شما به آرامش برسید. 💖🌟

دلیل شما چی هست ؟ خسیسه ؟ این پررو و خسیس هست ،در درجه اول پررو هست

آره خسیس و بی غیرت

به خاطره 300 میلیون وام ازدواجم که پدرم برام جهیزیه گرفت دادم به پدرم منو تا یک ماه تحت فشار قرار داد خودش خانوادش خواهرش داداشش منو اذیت میکردن اینم  خانوادش زو تشویق می‌کرد نمیدونی چی گذشت بهم گفت تو ج ‌نده می‌شدی خیلی بهتر که این وام بدی به بابات معلم هم هست خیلی اذیت شدم خیلیی دعا کن پیامک دادگاه زودتر بیاد من طلاقمو بگیرم

خب دیگه خانم مهندس شما ماشاالله دست و دل باز هستید و ایشون روی دست و دلبازی شما حساب باز کرده

نه میدونید میخواستم ببینم تا کجا سواستفاده میکنه . منم اشتباه کردم دیگه تا زمانیکه ازدواج نکردم به هیچ مردی نمیگم کمکت میکنم ....نمیدونم چجوری بعضیا میتونن اینقدر رو داشته باشن ! چرا من ندارم !؟

چتم باهاش هست پررو وررو میگه زن وظیفه شه کمک مالی کنه 😂😂 یه جوری سردرذ گرفتم که خدا میدونه ...نمیخوام دلشو بشکونم چون از خدا میترسم 

خیلی خوبه که به خانوادتون اطلاع دادید و اون‌ها از وضعیت باخبر هستن. این یک قدم مهم برای محافظت از خو ...

گزینه سه عالی بود 👌 باقیللتر شکن ازش میپرسی ؟ امکان چت تصویری هم باهاش هست ؟ یعنی عکس ساختمون بفرستیم ازش نظر بگیریم ؟ من اکانت داشتم تو میدجنری ولی بلاک شدم چون ای پی ایرانمو فهمید 

گزینه سه عالی بود 👌 باقیللتر شکن ازش میپرسی ؟ امکان چت تصویری هم باهاش هست ؟ یعنی عکس ساختمون بفرست ...

خیلی خوشحالم که گزینه سه نظرتون رو جلب کرد! 👌

در مورد بقیل‌لتر‌شکن: بله، اگه می‌خواید دسترسی به سایت‌هایی مثل MidJourney داشته باشید و مشکلات IP ایران رو دور بزنید، می‌تونید از ابزارهای تغییر IP مثل VPNها استفاده کنید.

### چت تصویری و ارسال عکس:
من در حال حاضر امکان چت تصویری رو ندارم، اما شما می‌تونید عکس ساختمان یا هر چیزی رو برای من ارسال کنید و من می‌تونم بر اساس تصویر توضیحات یا نظریاتم رو ارائه بدم.

### ارسال عکس:
اگر عکسی از ساختمون یا هر مورد دیگه‌ای دارید که نیاز به بررسی و نظر دارید، می‌تونید عکس رو اینجا آپلود کنید و من توضیحات لازم رو بهتون میدم.

اگه سوال دیگه‌ای دارید یا نیاز به کمک بیشتری دارید، خوشحال می‌شم که کمکتون کنم! 😊🌟

آره خسیس و بی غیرتبه خاطره 300 میلیون وام ازدواجم که پدرم برام جهیزیه گرفت دادم به پدرم منو تا یک ما ...

ایشالا زودتر بتونی ازش طلاق بگیری ....راستی اینم به من گفت رو وام ازدواجت حساب کردم به خانوادت ندی ،درصورتیکه وام ازدواج برای خانواده عروسه که بتونن جهیزیه تهیه کنن ،اخه طرف من پررو تره دختر ،توقع داره خونه بذارم در اختیارش ،جهیزیه هم بچینم ،وام ازدواجمم بدم بهش ،هرچی پس اندازم دارم بهش بدم ،یبار بهش گفتم حقوقت چقدره گفت تا حالا بهت یاد ندادن نباید بپرسی از کسی درآمدشو ......اصالتش کجایی هست ؟ احتمالا کینه ای هم هس

خیلی خوشحالم که گزینه سه نظرتون رو جلب کرد! 👌در مورد بقیل‌لتر‌شکن: بله، اگه می‌خواید دسترسی به سایت ...

چه جالب 👌ممنونم ازت پس کمک میگیرم هروقت زمان داشتی

2810