2777
2789
عنوان

اگرسوال حقوقی دارید میتونید بپرسید🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 23 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

متن درخواست رو چی بنویسم؟

بزار دادخواست اش رو بنویسم 

اما باجزییات دقیق و کامل تر بامشورت وکیل خبره ببرید مراجع قضایی

بسمه تعالی

موضوع: شکایت از تهدید به قتل و چاقوکشی 

احتراماً، به استحضار مقام محترم قضایی می‌رساند، در تاریخ [تاریخ] ساعت [ساعت] در محل [محل وقوع حادثه]، فردی به نام [نام و نام خانوادگی متهم] با [شرح مشخصات ظاهری متهم]  با استفاده از [نوع سلاح سرد] اقدام به تهدید بنده و خانواده‌ام به قتل و چاقوکشی نمود.  وی با الفاظ رکیک و تهدیدآمیز [متن دقیق تهدیدات را ذکر کنید،  به طور مثال: "اگر دوباره ببینمت...،  می‌کُشمت...  ضمن نشان دادن چاقو،  باعث ایجاد رعب و وحشت شدید در بنده و خانواده‌ام شد. 

اینجانب از تهدیدات جدی و  رفتار خشونت‌آمیز متهم به شدت نگران بوده و جان خود و خانواده‌ام را در خطر می‌بینم.  لذا خواهشمند است دستور فرمایید نسبت به دستگیری متهم و رسیدگی به این پرونده اقدام و مجازات قانونی وی را صادر فرمائید.  ضمناً [در صورت وجود، به مدارک و شواهدی که در اختیار دارید اشاره کنید، به عنوان مثال:  شاهد عینی وجود دارد،  عکس از چاقو گرفته شده است،  و...] 

خواهشمند است مراتب را پیگیری و نتیجه را به اینجانب اطلاع دهید. 

[نام و نام خانوادگی شاکی] 

[شماره تلفن] 

[آدرس] 

[تاریخ] 

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔