2777
2789

بعد مدت ها سلام و عرض ادب

اگر سوال حقوقی دارید و راهنمایی میخواید بپرسید🌱🙏

اگرمیشه ی صلوات مهمانم کنید کار منم جور بشه🙏

میشه برام یه صلوات بفرستی مهربون؟🙂💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینید دو نفر مثلا آقای ب با دو نفر دیگه قرارداد بستن یه وسیله رو اجاره کردن بعد آقای ب با چند نفر دیگه ک اسمشون تو قرارداد اجاره نبوده وسیله رو بردن تو ی کار غیر قانونی استفاده کردن وسیله رو دولت توقیف کرده حالا اون دو نفر میتونن بجز آقای ب از بقیه هم مطالبه خسارت کنن؟

خیریکم شرایطو توضیح بدید اگر امکانشه تا راهنمایی کنم

مثلا یکی فرار کنه چون خانواده اش زیاد خوب نیستن و اینا و میخواد بره سرکار پول دربیاره واسه همین جدامیشه و فرارمیکنه میره ی شهر دیگه خانواده میتونن شکایت کنن و برش گردونن پدرشم فوت کرده باشه با شکایت مادر برش میگردونن؟؟

برای درگیری و چاقو کشی و تهدید شکایت کرده بودیم بعد تصمیم گرفتیم پی گیری نکنیم و شاهد نبردیم، منع تعقیب صادر شد مهلت اعتراض هم تموم شد حالا اگه بخایم دوباره پرونده را به جریان بندازیم شدنیه؟؟؟ 

آقا هستم

ببینید دو نفر مثلا آقای ب با دو نفر دیگه قرارداد بستن یه وسیله رو اجاره کردن بعد آقای ب با چند نفر د ...

در این مورد، مسئولیت ناشی از اجاره و استفاده غیرقانونی از وسیله بستگی به شرایط قرارداد و قوانین مدنی جمهوری اسلامی ایران دارد. 

طبق اصول کلی، اگر فردی (در اینجا آقای ب) قرارداد اجاره را با دیگران نادیده بگیرد و وسیله را به افراد ثالثی (یعنی کسانی که نامشان در قرارداد نیست) برای کارهای غیرقانونی بده

مسئولیت آقای ب: آقای ب به عنوان اجاره‌بنده ممکن است مسئول خسارت‌های وارده به طرفین دیگر باشد.

حق مطالبه خسارت: افراد دیگر (دو نفر دیگر که به همراه آقای ب قرارداد بسته بودند) ممکن است بتوانند خسارت‌های خود را از آقای ب مطالبه کنند. ولی آیا می‌توانند از افراد دیگر نیز مطالبه خسارت کنند، بستگی به نقش آن افراد در استفاده غیرقانونی از وسیله و وجود مدرک و دلیل در این خصوص دارد.

بنابراین اگر مستندات قوی مبنی بر نقض مسئولیت یا فرار از پرداخت خسارت وجود داشته باشد، امکان مطالبه خسارت از افراد دیگر نیز وجود دارد. اما این موضوع ممکن است پیچیدگی‌های قانونی داشته باشد و بهتر است با یک وکیل حضوری مشورت بیشتر کنید.

خیلی جاها نوشته شده که اتباع درصورتی که قانونی تو ایران اقامت داشته باشن میتونن پروانه برای کسب و کا ...

بله، طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران، اتباع خارجی در صورتی که به صورت قانونی در ایران اقامت داشته باشند، می‌توانند اقدام به دریافت پروانه کسب برای راه‌اندازی کسب و کار نمایند. 

ی نکاتی داره البته 

1. اقامت قانونی: اتباع خارجی باید مدارک لازم برای اقامت قانونی خود در ایران را ارائه دهند.

2. نوع کسب و کار: باید نوع کسب و کار و فعالیت اقتصادی مدنظر با قوانین و مقررات حاکم بر کشور مطابقت داشته باشد.

3. صدور مجوز: پس از بررسی مدارک، اداره کل ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری و یا سازمان‌های مجوز دهنده مربوطه پروانه کسب را صادر خواهند کرد.

4. تبلیغات و استخدام: اتباع باید قوانین مربوط به استخدام کارگران، تبلیغات و دیگر موارد اقتصادی را رعایت کنن

مثلا یکی فرار کنه چون خانواده اش زیاد خوب نیستن و اینا و میخواد بره سرکار پول دربیاره واسه همین جدام ...

موضوع فرار دختران از خانه و مسائل مربوط به آن، در حقوق خانواده بخصوص در جمهوری اسلامی ایران، پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. 

در چنین شرایطی، ی سری چیزا قابل توجه هست ک خیلی مهمن

برقراری تابعیت و حق سرپرستی: در صورتی که دختر کمتر از ۱۸ سال سن داشته باشد، به طور کلی، سرپرستی او با خانواده و به ویژه مادرش هس. در این شرایط، اگر دختر بخواهد از خانه فرار کنه، مادر می‌تواند شکایت کند و در برخی موارد ممکن است به مرجع قضایی مراجعه کند تا دخترش را به خانه برگرداند.

بحث سن: اگر دختر بالای ۱۸ سال باشد، او دارای حق انتخاب و تصمیم‌گیری مستقل است و خانواده نمی‌توانند به راحتی او را به خانه برگردانند. در این صورت، فرار او از خانه به معنای جرم نیست و او در تصمیم‌گیری‌های خود آزاد است.

شرایط خانوادگی: اگر خانواده شرایط نامناسبی داشته‌اند، مسائلی چون سوءرفتار یا مشکلات خانوادگی ممکن است در تصمیم‌گیری قضایی تأثیرگذار باشه

بازم مشورت داشته باشید تابهترین تصمیم اتخاذ شود

2810