2777
2789
عنوان

چجوری از خواهرشوهرم قیمت بپرسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 60 پست

نمیدونم کجایین ولی بعضی جاها برای خانواده نامزد پسرشون سوغاتی وکادو میبرن به نظرم زشته قیمت بپرسین بین صحبتهای نامزد بپرس شما هو عوضش یه چیزی تو همون رنج قیمت براشون بخرین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه برا خونه ی پدریت اورده که صاحب خونه ینی مادرت نه شما باید زنگ بزنه به مادرشوهرت هم تشکر کنه ازش هم بگه قیمتشو بگین ما براتون واریز کنیم اگه حیلی مادرشوهرت تعارف کردم که ندین بعدا براش جبران کنین

نه با اونا نده.میخوای باز از نامزدت بپرس.بگو چون اونا خریدن خجالت میکشم پولشو ندم.بگو زشت نباشه یوقت ...

اون که میگه نه کلا بعد هیچ چیزیم با خانوادش به اشتراک نمیزاره بخاطر همبن میگم تشکر ازش فایده ای نداره😂💔

نمیدونم کجایین ولی بعضی جاها برای خانواده نامزد پسرشون سوغاتی وکادو میبرن به نظرم زشته قیمت بپرسین ب ...

نه اخه رسمی نبود...اومده بودن خونمون چند وقت پیش مامانم و مادرشوهرم حرف میزدن مامانم غر زد برنجای کیسه ای خوب نیست اصلا مادرشوهرمم گفت روستای ما برنجاش خوبه سری بعد واسه شمام میاریم و اینا

شما نامزدی  واین حرفا تو زندگیته،؟؟به نظرم خودت اذیت نکن راحت  همین اول کاری جدا شو نه خودت روبدبخت کن نه پسر رو،،،بهتره تا با یه بچه بخوایی جدا بشی ..

دنیاهنوزقشنگیهاش روداره ولی من دیگه کور شدم.🌹
خودت گفته بودی برنج بخرن یا خودشون فرستادن؟

اومده بودن خونمون چند وقت پیش مامانم و مادرشوهرم حرف میزدن مامانم غر زد برنجای کیسه ای خوب نیست اصلا مادرشوهرمم گفت روستای ما برنجاش خوبه سری بعد واسه شمام میاریم و اینا. ماعم فکر کردیم تعارفه جدب نگرفتیم😂💔

شما نامزدی واین حرفا تو زندگیته،؟؟به نظرم خودت اذیت نکن راحت همین اول کاری جدا شو نه خودت روبدبخت ...

وا😐😐

بابا هیچکس حرفی نزد که خودم استرس گرفتم چبکار کنم چبکار نکنم چه حرفا میزنیدا

نه اخه رسمی نبود...اومده بودن خونمون چند وقت پیش مامانم و مادرشوهرم حرف میزدن مامانم غر زد برنجای کی ...

اگه پنج کیلو شیش کیلو بود میشد به عنوان هدیه اما ۲۰ کیلو دیگه هدیه حساب نمیشه

2810