2777
2789

اکستنشن ۸۰۰ به بالا هست 

کاشت هیدن چند ماه پیش انجام دادم ۶۰۰ بود 

مدلش بستگی به چشماتون داره من گربه ای و عروسکی میذاشتم 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالا شهر انجام دادی ؟

بله . ولی سالن های متوسط تر هم رفتم قبلا انجام دادم همین حدود بود تفاوت خاصی نداشتن .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
راحته؟منم میخوام خودم انجام بدموسیلشو بخرم چقد میشه هزینش؟

کلیپش رو از یوتویوب دانلود کن 

فقط چسب میخوای با پنس و مژه هیدن بار اول خراب کاری میکنی اما بعدش دستت راه میفته خیلی آسونه

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

کلیپش رو از یوتویوب دانلود کن فقط چسب میخوای با پنس و مژه هیدن بار اول خراب کاری میکنی اما بعدش دستت ...

چسبشو من ۳۵۰ میخرم اما برام میمونه خیلی

چه مارکی گرفتی

هر سری یه چسب عوض میکنم فقط بگو رنگش مشکی باشه چون چسبایی که مشکی هستن با دوام تر از سفید رنگا هستن

2810