2777
2789
عنوان

ابروم پیش دوستام رفت💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 79 پست

اسی تاپیکت سرکاری دیگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خاهر متاهلت چون جواب ی هول بدبختو داده ابروت رفته؟😑😑😑😑😑😑😑😑شماره میگرف ابروت نمیرف؟بس کنید با این تاپیکای چرتتون

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آفرین چه دل و جراتی داشته خواهرت الا اگه من بودم مثل یه گونجیشک بارون زده یه گوشه کز میکردم به هیچ ک ...

چندسالته؟؟ کامنتت واقعا ناراحتم کرد یعنی چی کسی بهت توهین وجسارت کنه توسکوت کنی؟؟باخودت تمرین کن تواین جامعه گنجشک بارون زده زیر پا لح میشه میره باید گرگ باشی 

ن بابا خیلیم عالیهولی چون دوستام بودن ی طوری شدم وگرنه همه دخترا باید مثل خاهرم باشن😂

اتفاقا دوستاتم  متوجه میشن یه خونواده اصیل هستید که نخ به هیچ هولی نمیده  و می ....نه بهش 

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
خاهرم کار خیلی خوبی کرد من از دوستام ناراحت شدم دیدم بین خودشون میخندیدن

عزیزم اللن فکر نمی کنی به جای خواهرت باید از دوستات ناراحت بشی؟ 😅

البته اصلا موضوع مهم هم نبود اصلا شدهنت رو درگیر نکن قشنگم 

متاسفانه اونقدر بعضی دخترا در مقابل این اراجیف یا به قولی مخ زنی هاش خندیدن پر رو شده، فکر کرده همه ...

درست گفتی.. خاهرم خوب کاری کرد اتفاقا. باید همه دخترا اینطوری بشن ک شاید هولا کمتر بشن

عزیزم اللن فکر نمی کنی به جای خواهرت باید از دوستات ناراحت بشی؟ 😅البته اصلا موضوع مهم هم نبود اصلا ...

من از خاهرم ناراحت نشدم ک

از کار دوستام.  اتفاقا از خاهرم بابت این کارش افتخارم میکنم

من از خاهرم ناراحت نشدم کاز کار دوستام. اتفاقا از خاهرم بابت این کارش افتخارم میکنم

به نظرم اهمیت نده عزیزن چون مهم نبود .

اگر روزی بحثش پیش اومد خیلی بالغانه گله کن ازشون 

اسی تاپیکت سرکاری دیگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خاهر متاهلت چون جواب ی هول بدبختو داده ابروت رفته؟😑😑😑😑� ...

چتونه دقیقا

چرا منظور ادمو خوب متوجه نمیشید بعضیاتون

من منظورم این بود ک از خندیدن دوستام ناراحت شدم وگرنه خاهرم خیلی کار خوبی کرد😒

2810