2777
2789

هرروز از این شاکیه که تو جای منو موقع خواب میگیری درصورتی که اونی که همیسه داره از تخت میوفته پایین منم حالا گاهی من باعث میشم جای خوابش کم بشه اما همیشه نیست 

میخوام از امشب دیگه پیشش نخوابم روی زمین بخوابم 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جسارتا چند سالتونه؟؟ 

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
تخت سایز کینگ بگیرین شاید مشکل حل شد

بزرگترین سایز تشک خریدیم نمیدونم دیگه مگه بگیم بسازن برامون 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
😅😅😅دعوا سر جا؟

اره ما دعواهای اصلیمون کردیم رسیدیم به اینجور دعواها 

چرا ؟

حس کردم سنش کمه.. اخه خیلی چیز خاصی نیست این موضوع ک سرش هرروز بحث دارید 

مهربانی را بکار، بالای هر زمینی و زیر هر اسمانی... و اگر جای دانه های که کاشتی را فراموش کردی؛ روزی باران جایشان را به تو نشان خواهد داد؛ و تو نمیدانی کی و کجا ان را خواهی یافت اما بی شک کار نیک هرجا که کاشته شود؛ روزی به بار مینشیند :) 
تخت رو بفروش دوتایی رو زمین بخوابید

نمیتونم واقعا 

من از وقتی چشم باز کردم رو تخت خوابیدم ولی همسرم از وقتی ازدواج کردیم روی تخت میخوابه و یجوری رفتار میکنه انگار نسل به نسل اصلا رو زمین دراز نکشیدن😐

رو زمین بخوابین جفتتون

اگه ببینی چجوری رفتار میکنه فکر میکنی کلا جد در جد تاحالا پاروی زمین نذاشتن در صورتی که تا قبل ازدواج اصلا تخت نداشته😁😁😁

حس کردم سنش کمه.. اخه خیلی چیز خاصی نیست این موضوع ک سرش هرروز بحث دارید

30 سالشه

ما الان به مرحله ای رسیدیم فقط سر این چیزا دعوا میکنیم 

2810