2777
2789
میتونه بگه من مسیرم برای رابطه جنسی نیس و می‌خوام دوست باشیم مثل دوست دختر که داری من می‌خوام مشکلات ...

گلم متوجه نشدم منظورتو؟ببین تو این نسل جدید و

جوون که دوست اجتماعی میگن فراوونه این رابطه‌ها

وبیشتر پسرا واسه لاس زدن و ،چرت و پرت گفتن با

دختر پایه این جور رفاقت هستن،که به نظرن دختر 

خیلی شخصیت خودشو پایین میاره،،مورد دومم که بزرگتر

هستن هیچ وقت مرد مستقیم نمیگه واسه رابطه

اولش میکه صحبت و دردو دل تهش ولی فکرش چیز دیگست

حداقل لاس و باش میزنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم متوجه نشدم منظورتو؟ببین تو این نسل جدید وجوون که دوست اجتماعی میگن فراوونه این رابطه‌هاوبیشتر پس ...

عزیزم هر جا فهمیدی طرفت بجای دوست اجتماعی و هم فکری باهات به سمت لاس زدن و رابطه جنسی کشید باید بکشی کنار 

وقتی احساست درگیر میکنی نمیگند بهش دوست اجتماعی میگن رل زدن یا همون لاس زدن 

دختر باید زیرک باشه هر وقت فهمید ک طرفش حرف به حاشیه برد باید بکشه کنار بله هیچ مردی از اول نمیگه می‌خوام گولت بزنم اگه بخوای باهاش دارد رابطه با لاس زنی یا هرچی شما بهش میگیم بشن بایدم احساس بیارن وسط 

دوست اجتماعی معنیش چیزی شما میگین نیس یعنی هم فکر یعنی مشاوره درس دادن یعنی درک کردن طرفت مگه آدم میخواد ازدواج کنه با طرف؟ 

گلم متوجه نشدم منظورتو؟ببین تو این نسل جدید وجوون که دوست اجتماعی میگن فراوونه این رابطه‌هاوبیشتر پس ...

خودم نسل جدیدم بهتره همه نسل جدید هارو این مدلی قضاوت نکنین کم ندیدم دهه ۵۰ ۶٫ ۷۰ حتی متاهل هایی که بی بند و باری شون اگه بفهمن باید دست دهه ۸۰ ها رو ببوسن 

عزیزم هر جا فهمیدی طرفت بجای دوست اجتماعی و هم فکری باهات به سمت لاس زدن و رابطه جنسی کشید باید بکشی ...

عزیزم متوجه حرفای من نشدی،،اسی گفت همچین

چیزی میشه،،میشه با جنس مخالف دوست معمولی

شد،،منم نظرمو دادم که نه نمیشه مخصوصا از نگاه مردا

عزیزم متوجه حرفای من نشدی،،اسی گفت همچینچیزی میشه،،میشه با جنس مخالف دوست معمولیشد،،منم نظرمو دادم ک ...

میشه وقتی هدف و  حدودی براش بزاری و داشته باشی میشه وقتی طرف بالا و پایین کنی و بعد وارد هر رابطه جدی بشی و وقتی بگی تو برای من فقط یه هم رشته ای هم کار یا دوست اجتماعی هستی که حرف هامون دغدغه هامون و مشکلات همدیگرو تا جایی ک بتونیم برطرف کنیم